2 viikko

Toinen viikko oli huomattavasti erillainen kuin ensimmäinen viikko, pääosin sen takia että majatalo oli kiinni koska työntekijöillä oli pääsiäisloma joka kaikilla muilla oli ollut viikkoa aiemmin. Mutta se ei työntekoa haitannut.

Maanantaina käytiin läpi paloturvallisuuteen liittyviä tekijöitä. Kuten vaihdettiin kaikki palovaroittimet kaikkiin rakennuksiin, tarkistettiin että sammutuspeittoja on tarpeeksi ja että vaahtosammuttimet ovat kaikki kunnossa. Joten maanantai oli aika leppoisa päivä. Mutta sitten tiistai… Tiistaina sain putsata hevosten laidunalueet kaikesta lannasta, ja 38 kottikärryllistä myöhemmin homma oli valmis, eikä siihen mennyt kuin vajaa 7 tuntia. Että siinä teille luokkalaiset ketkä siellä koto Suomesse olette! : )

Keskiviikkoon, torstaihin ja tähän päivään kuului yksi isompi urakka joka vei myös enempi aikaa. Kunnostimme erään työtilan lattian ja homma oli kyllä ihan mielenkiintoinen tehdä. Tänään saimme urakan valmiiksi kun liimasimme viimeisen lattiapaneelit paikalleen. Näihin päiviin toki kuului myös kioskityöskentelyä, joka on vieläkin haasteellista yhteisen kielimuurin takia. Mutta tämä viikko myös oli asiakkaiden suhteen hiljaisempi, koska mereltä käyvä tuuli hankaloitti saarella kulkua huomattavasti, kulkuhan tapahtui pääosin pyörillä. Joten viikko oli kokonaisuudessaan aika rauhallinen.

Tuulet ovat tälläviikolla todella myllänneet ja pitäneet jopa öitä herellä. Paikallisetkin ovat puhuneet jopa kunnon myrskytuulista tuulten yltäessä nopeuteen 41m/s! (n.150 km/h) Itsekkin on tätä hiukan hankala uskoa, mutta näin minulle kerrottiin.

Sen on myös huomannut että ajattelu rupeaa hiukan Englannistumaan kun ei tahdo aina Suomenkielen sanoja muistaa. Vaikka kaiken aikaa koittaa kuunnella Suomalaista musiikkia niin kyllä se kieli vaan häviää päästä. Eli luppoaikana tulee kuunneltua musiikkia ja luettua, katsottua ohjelmia netistä kiitos Wifi yhteyden ja jopa hiukan kuntoiltua jos työpäivän jäljiltä jaksaa. Ohessa hiukan kuvia juoksureitin varrelta, yhdessä näkyy myös tämä meidän majatalo. Joten näihin kuviin, näihin tunnelmiin.20150416_162904[1] 20150416_162906[1] 20150416_163025[1] 20150416_163659[1] 20150416_163718[1]

 

Yksi kommentti artikkeliin ”2 viikko

  1. Ei yhtään pahemmat lenkkimaisemat. Koitahan tulla toimeen siellä Deutschlandereiden kaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *