Maailman komein työkalupakki!?

Ensimmäisen vuoden opiskelijoidemme kanssa aloitimme rakentaa  vaatetuspuolen opettajalle Heli Mäkiselle Euroskillsiin ”Finlandia” työkalupakkia. Aikataulu oli tiukka, koska aikaa tekemiseen oli 2 viikkoa ja tekijät olivat vasta ensimmäisen vuoden opiskelijoita.

Yhdessä pintakäsittelijäopettajan Lassi Keskisen kanssa tartuimme haasteeseen ja tänään työkalupakki ”Finlandia” on matkalla Ranskaan. Opettaja Heli Mäkinen on erittäin tyytyväinen lopputulokseen, ainakin halausten perusteella;)

kuva078

Kuva 1. Vaatetuspuolen euroskills työkalupakki.

kuva080

Kuva 2. Euroskills työkalupakki ”Finlandia”

2 kommenttia artikkeliin ”Maailman komein työkalupakki!?

  1. Niin olenkin 🙂 tyytyväinen. Siinä on hienoja yksityiskohtia myös sisällä, kuten vetolaatikko. Iso kiitos kaikille projektissa olleille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *