Vika Viko Mynsi.

Viimeisellä viikolla jatkoimme koneiden testausta. Seurasimme vierestä kun ohjelmoijat testasivat näyttelyihin ja asiakkaille meneviä masiinoja. Saimme myös yhden pienen projetkin itsellemme. Saman tyylisen jolla harjoittelimme kolmannella viikolla Simaticin käyttöä.

Keskiviikkona mr. Isopomo Christian päätti kutsua meidät lounaalle vähän tyyriimpään Italialaiseen ravintolaan. Nautimme ravitsevat Italialaiset-pizzat sekä jälkiruoaksi isot annokset Tiramisu-kakkua virman piikkiin, saa nauttia.

Loppuviikko meni vähän ihmetellessä kun meiltä loppuivat työt eikä työntekijätkään oikein keksineet meille mitään niin lyhyttä projektia että saisisimme sen tehtyä parissa päivässä.

Perjantaina kävimme pienen keskustelun pomon kanssa matkasta. Sekä heitimme hyvästit kaikille työntekijöille joiden parissa teimme töitä. Puoleltapäivin pääsimme lähtemään töistä ja alottamaan kämpän siivousta ja pakkaamista. Joka ei ollutkaan mikään pikkuhomma.

Lauantai(kin) meni siivouksen parissa, kunnes aikamme lähteä koitti. Asunnon omistajan ystävä Dietrich saapui hakemaan avaimet ja me painuimme kohti lentokenttää, sekä Helsinkiä. M&M painui suoraan aamuyön bussilla kohti Keski-Suomea. Leevi jäi keräilemään päiväksi itseään Helsinkiin.

Kiitti peleistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *