Viisi viikko Mynsissä

Viidennelle viikolle olimme saaneet Simaticilla ohjelmoinin loppuun ja tarkoitus oli siirtyä seuraavaksi tutusmaan hieman enemmän isoimpien koneiden toimintoihin ja koneiden käyttöönotto tarkastuksiin.

Alkuviikkosta aloitimme siis koneisiin tutustumisen ja testien teon. Homma kuitenkin alkoi jo muutaman päivän jälkeen maistua hieman puulta koska samojen testien teko vain pienillä muutoksilla oli vähän tylsää ja meillä ei ollut valtuuksia tehdä koneille paljon mitään joten homma oli enimmäkseen vierestä katselua.  Meille kuitenkin kerrottiin koneista todella paljon ja  luultavasti siitä jotain tulikin opittua.

Loppuviikosta koneet oltiin kuitenkin saatu jo testattua ja teimme sen jälkeen vain jotain hajanaisia pikkujuttuja vanhoihin asemiin.

testienteko on harrastus
testienteko on harrastus
hööneriä
hööneriä
semmoinen mylly
semmoinen mylly
rintintin
rintintin
testejä oli tehtävä
testejä oli tehtävä
piiriä sai nauttia työaikana
piiriä sai nauttia työaikana
kuva hallista
kuva hallista

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *