Viikko mynssi neljä

Neljänellä viikolla jatkoimmen Simaticilla ohjelmoimisen parissa. Ohjelmointi alkoikin jo viikon alussa jo sujua hyvin ja joka päivä töitä tehdessä mentiin eteenpäin ja kehityttiin niin yksilöinä kuin ryhmänä.

Viikon edetessä siis aloimme tajuamaan jo yllätävänkin paljon tästä aluksi todella hankalalta tuntuvasta ohjelmoinnista.

Loppu viikosta olimmekin jo (harmillisesti) saaneetkin ohjelman jo toimimaan niin kuin sen pitikin yllätävän nopeasti ja viimeiset päivät menivätkin omien testailujen ja niistä syntyneitten ongelmien korjailuun. Ohjelmointi oli kyllä yllätävänkin antoisaa ja mukavaa touhua vaikka välillä meinasi mennä hieman tunteisiin.

ohjelmointia
ohjelmointia
työpiste
työpiste
tommossii
tommossii
kaikkea sitä
kaikkea sitä
ohjelmointia
ohjelmointia
kattohommia
kattohommia
nii
nii
Matias täydessä työn toihussa:)
Matias täydessä työn toihussa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *