Kolmas Mynssi viikko

Kolmantena viikkona siirryimme asennus puolelta ohjelmoinnin pariin. Maanantai kuitenkin meni vielä hanttihommissa kun ohjelmointi-ihmiset pistivät meidät kantamaan tavaraa uusiin tiloihin.

IMAG0155
IMAG0104 Ohjelmointi on harrastus.

Tiistaina aloitimme aivan uuden ohjelman Simaticin parissa työskentelyn. Alku oli haastavaa mutta pikkuhiljaa homma alkoi rokata.

Tiistai muuttui selviytymis kamppailuksi kun Niklas-myrsky päätti hyrskäyttää koko kaupunkia. Kotimatkaan saatiin vähän haastetta kun koko junaliikenne Muncheniin päin oli pysäytetty.

0,,18352061_403,00

Niinpä jouduimme ensiksi odottamaan pari tuntia Markt Schwabenin juna-asemalla kun ei oikein tiedetty mitä tehtäisiin. Päätimme kuitenkin uhkarohkeasti hypätä linja-autoon jonka matka kohti tuntematonta alkoi huonosti, koska reitin varrella oli käynnyt onnettomuus ja koko tie oli suljettu joten jouduimme lähtemään kiertoreittiä. Kuski päätti jättää meidät keskelle jotain moottoritietä ja käski odottamaan toiseen suuntaan menevää bussia joka menisi Munchenin keskustaan. Siinä odottelimme muutaman muun turistin kanssa noin puolisen tuntia myöhässä olevaa bussia. Pääsimme vihdoin bussiin, bussilla Mynssin itäiselle juna-asemalle josta pääsimme parin metron avulla illaksi kotiin. Normaalisti kolmen vartin kotimatka venähti neljän tunnin mittaiseksi selvyitymiskamppailuksi.

Juna-asemalla oli tunnelmaa.
Juna-asemalla oli tunnelmaa.
Myös linja-autossa on tunnelmaa.
Myös linja-autossa on tunnelmaa.

IMAG0111

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1427797566605.html

Keskiviikko aamuna oli maa valkoinen ja kun lähdimme töihin lunta tuprutti taivaan täydeltä. Myrskyn jäljiltä julkinen liikenne oli vielä melko pahasti sekaisin ja kun pääsimme päärautatie asemalle huomasimme ettei mitään normaalisti käyttämiämme junia ollut käytössä. Tämän seurauksena sompailimme junilla sinne sun tänne ja infostakin kävimme apua pyytämässä mutta tämäkin mukava rouva opasti meidät aivan väärään junaan ja loppuen lopuksi kolmen tunnin sähläämisen jälkeen tajusimme ettei töihin tänään ollut asiaa.

Torstai kului normaalisti töissä kun junatkin oltiin saatu taas raiteilleen. Perjantainahan alkoikin sitten jo pääsiäspyhät ja sillonhan tietysti oltiinkin vapaalla.

Pitennetty viikonloppuhan meitä ei tietenkään lämmittänyt koska töitähän tänne tultiin tekemään.

983913

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *