Zeteler markt

Vähän herkkukojua :)
Vähän herkkukojua 🙂
Houkutteleva sisääntulo kummitusjunaan
Houkutteleva sisääntulo kummitusjunaan

Moin!

Mulla oli viime viikolla vapaapäivä, koska armas tutorini halusi viedä minut erityiseen ja isoon tapahtumaan joka järjestetään vain kerran vuodessa. Eli siis, olin 13.11 (keskiviikkona) tapahtumassa nimeltä Zeteler markt. Se on jokavuotinen tapahtuma johon tulee ihmisiä huvittelemaan jopa maan ulkopuolelta mm. Hollannista. 🙂 tapahtuma oli Zetele kylässä. Kaikki koulut jopa suljettiin sinä päivänä koska opettajat ja koululaiset aikovat olla tapahtumassa huolimatta koulupäivästä. Me mentiin sinne aamulla kello 11 jälkeen, paikka oli jo tupaten täynnä ihmisiä. Tapahtuma oli vähän huvipuiston kaltainen. Paljon naurua, ihmisiä, kojuja, ravintoloita, huvilaitteita, uusia tuttavuuksia..Kummitusjunakin tuli testattua. Ei ollut yhtä karmivia kuin suomessa on 😀 Ainut mitä säikähdettiin oli lopussa hirveän kovalla  äänellä kuuluva moottorisahan ääni.

Kello on 12 ja ihmisiä ihan tungokseen asti.
Kello on 12 ja ihmisiä ihan tungokseen asti.

Terkkuja Suomeen!

Liebe, Bea

One thought on “Zeteler markt”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *