Moin, viikon kuulumiset!

Scheiße!! Paska!
Anteeksi, entschuldigung, sorry vaan tämä epäasiallinen aloitus, mutta justiin kirjotettiin yli tunnin tätä postausta, ja sitten MINÄ poistin sen!!! Idiootti! :S 😀

Siis, kirjoitettiin viikon kuulumisia. Nyt tehdäänkin sitten pikakelaus, vaikka äsken kirjoitettiin oikeen juurta jaksain. Viime viikonloppuna käytiin lauantaina Oldenburgissa, joka on asukasluvultaan Jyväskylän kokoinen kaupunki. Keskusta oli oikein kaunis! Kierreltiin pari tuntia, tehtiin vähän ostoksia. Illan päätteeksi käytiin pasta baarissa, oli muuten ihanaa ruokaa! Jokaiselle tehtiin oma annos siinä ja hintaa oli vain n.6-7€ juomineen.

Sunnuntaina käytiin sunnuntailounaalla työpaikkaohjaajamme Inan luona, ja nähtiin samalla hänen perhettään. Juotiin teetä oikeen perinteiseen tapaan (kerrotaan lisää myöhemmin, en jaksa taas kirjoittaa samaa:D). Maistettiin myös aitoja oikeita saksalaisia berliinin munkkeja, jotka oli 100 kertaa parempia kun suomessa. Suomalaiset berliininmunkit on ihan feikkejä 😀 Sunnuntailounas ei jäänyt lounaaksi, vaan oltiin oikeestaan iltakymmeneen asti siellä. Meidän ohjaaja on kyllä niin ihana ihminen!! Hyvä, että saatiin lounaskutsu, koska ei tiedetty, että KAIKKI kaupat oli kiinni. JA meidän jääkaappi oli tyhjä. 😀

Viikolla ollaan oltu töissä. Ollaan tehty taas viriketoimintaa, jonka lisäksi ollaan päästy tekemään jouluvalmistelujakin. Kokkailtiin vanhusten kanssa, ollaan ulkoiletuttu, laulettu ym. Kerrotaan tästäkin myöhemmin lisää. Yhtenä iltana tosiaan kokkailtiin yhdessä vanhusten kanssa pyttipannun tapaista perinneruokaa. Vanhukset saivat kuoria ja paloitella perunoita, ja he olivat siitä todella onnellisia! Itsellekin tuli hyvä mieli, kun näki kuinka he nauttivat! Olivat mummot muuten nopeampia kuorimaan ja paloittelemaan kun me. 😀

Keskiviikkona Roosa ja Bea kävivät meillä, ja meillä oli tosi ihana ilta!! <3 🙂

Perjantaina käytiin merellä, ja oli kyllä ihanaa!! Torstaina yritettiin mennä merelle, mutta poljettiin pyörällä 5km väärään suuntaan. 😀 Saatiin liikuntaa, hyviä kuvia auringonlaskusta ja löydettiin suklaata kaupasta. Ei ollut kuitenkaan turha reissu. 😀

Tää viikonloppu ollaan reissattu, eilen oltiin Aurichissa parin luokkakaverin kanssa ja tänään ollaan Roosan ja Bean luona kylässä! Ihanaa! Käveltiin mm. meren rannassa ja ihastuttiin tähän paikkaan! 🙂 Pakko tulla toisenkin kerran!

Tschüss alles! Anteeksi jos on kirjoitusvirheitä, ei jakseta niitä enää tarkistaa! 😀

Kuvat tulee perästä 😉

2 thoughts on “Moin, viikon kuulumiset!”

  1. Ihanaa, että teillä on hyvä tuki ja turva siellä paikan päällä. Varsinkin, jos sieltä saa ihania berliininmunkkeja 🙂

    Olette tehneet paljon kaikenlaista viriketoimintaa, mikä on hyvänä eväänä täällä kotona. Aikoja sitten olin itse töissä osastolla, jossa lämpiminä kesäiltoina grillattiin sisäpihalla makkaraa tai talvella paistettiin pannaria ihan vain yhteiseksi iloksi. Kyllä siinä hoitosuhde sai uusia ulottuvuuksia – helpompi jutella tutuksi tulleen ihmisen kanssa.

    Hyvää viikonloppua teille,
    Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *