Esittäytyminen – Who we are

Moin! Moi!

Olemme neljä lähihoitajaopiskelijaa Jyväskylästä.  Olemme viimeisen vuoden eli koulutusohjelmavaiheen opiskelijoita. Suuntaudumme sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelmaan.  Kolme tyhmintä meistä suorittaa kaksoistutkintoa  (vitsi vitsi ihan fiksuja me ollaan).  Se FIKSUIN eli Mimmi sai lakin päähänsä jo vuonna 2012  😉

Lähdemme 10.11. aamun pikkutunneilla kohti Saksaa ja suurta seikkailua! No eivaa. Mennään opiskelemaan ja työssäoppimaan sinne. Minne? No kukaan ei ole vielä tarkentanut että minne olemme menossa. Tiedämme vain, että lentokoneen päämääränä on Bremen Pohjois-Saksassa. Toivon mukaan matka jatkuu  kohti Jeveriä ja jakaudumme kahteen osaan, eli siis Helka ja Mimmi johonkin toisaalle ja Bea sekä Roosa jonnekin toistaiseksi tuntemattomaan paikkaan. Tämä ei meitä huoleta, vaan lähdemme rohkein mielin matkaan.  Työpaikat ja asunnot ovat jo valmiina Saksassa, mutta odottelemme niistä vielä lisää tietoa. Pikkulinnut lauloi, että työpaikkana olisi jonkin sortin vanhainkoti.  Odotetaan matkaa erittäin innoissamme! Tavarat on vielä pakkaamatta, mutta onhan tässä aikaa. 🙂

Hello!

We are four practical nurse students from Jyväskylä, Finland. We are studying in Jyväskylä college and we are final year students. So we’ll graduate in spring 2015. (  https://www.jao.fi/en )
In our studies we are learning nursing and care. This blog is about our on-the-job-learning period in Northern Germany. We’ll be leaving Finland 10th November and stay there in Germany for six weeks. Our working places will be Eldery homes.

http://www.stepmap.de/landkarte/karte-jever-170552

Tervetuloa meidän matkaamme!
Welcome to our journey!

Mimmi, Beatrice, Roosa, Helka

One thought on “Esittäytyminen – Who we are”

  1. Tsemppiä tytöt! Nauttikaa Saksan kauniista maisemista ja joulumarkkinoista. Jospa harjoittelupaikoissa oppii uutta ja on mielenkiintoista. Muistakaa lähettää tänne kuvia (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *