Loppuviikon tunnelmat

Viikko alkaa olla takanapäin, aikamme Riiassa on mennyt mukavasti. Loppuviikosta jatkoimme tunneilla käymistä: rumputunteja, sävellystä, solfaa, historiaa, englantia… Torstaina olimme läheisessä Kekavan musiikkiopistossa kuuntelemassa kolmosvuoden opiskelijatovereidemme konserttia, joka oli pienimuotoinen promotilaisuus nuorille musiikinopiskelijoille. Keikalla kuultiin jazzia, neo-soulia sekä rnb:tä ja opiskelijat soittivat ja lauloivat todella korkeatasoisesti ottaen huomioon, että ovat suurimmaksi osaksi 18-vuotiaita.

Perjantaina olimme aamusta kaikki kolme rumputunnilla opettelemassa intialaista rytmisysteemiä, konnakolia. Sen jälkeen katsoimme elokuvan nimeltään The Intangible Asset n. 82. Se kertoi korealaisesta perinteisestä shamaanirummutuksesta ja oli todella mielenkiintoinen. Illalla vierailtiin paikallisessa panimossa ja katsastettiin vähän kaupungin menoa. Keli on ollut viileä ja kylmä tuuli puhaltaa mereltä päin, mutta sekin on vain pukeutumiskysymys.
Lauantaina olin vielä parilla rumputunnilla seuraamassa ja osallistumassa, iltapäivällä katsottiin Mariuksen kanssa kuuluisasta rumpalista, Ginger Bakerista, kertova filmi Beware Mr. Baker. Leffa oli hyvä lisä musiikilliseen yleissivistykseen ja oiva katsaus 60-70 lukujen rockin kehitykseen Englannissa. Illalla saimme buukattua itsellemme keikan erääseen baariin koulun lähistöllä tiistaille! Tänään sunnuntaina on kierrelty joulumarkkinoita keskustassa ja suunniteltu tiistain keikkaa. Vielä 5 päivää reissua jäljellä, ensi viikolle on luvassa vielä vaikka mitä jännittävää.
-Niklas
12304272_897629580290779_6274989883969250913_o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *