on tama suakeli tyomaa

Taalla krjoittelee vasyneet duunarinaiset. Duunia on painettu jo 4 viikkoa, ja viela olisi 2 viikkoa jaljella. Tyopaivia on enaa 8 – wuhuu!! Ps. Sorry ei kirjaimien korjausta talla kertaa koska nukkumatti aikoo korjata nama lapsukaiset ajoissa nukkumaan. (X-tra sorry vasyneesta kirjoitustyylista ja romaanimaisesta kerronnasta joka saattaa herattaa hammennysta. Teksti saattaa sisaltaa pienia maaria pahkinaa.

Nyt viedaan siis toiseksi viimeista viikkoa, mutta ei ajatella sita viela, vaan palataan ajassa viikko taaksepain.

Maanantai:

Bazylia, paikka jossa kaydaan safkaamassa melkein joka paeva.
Maanantaina duuni alkoi sekavissa merkeissa. Kukaan meista ei oikein tiennyt milla tyomaalla meidan pitaisi olla. Lopulta Jenna ja Maria paatyi suurelle raksalle ja Noora Aquarius-nimiseen pankkiin.

Jennan ja Marian tyopaiva koostui yhden hallin nurkkien tetraamisesta ja maalauksesta, Nooran tyopaiva koostui siivouksesta ja ikkunoiden pielien rapsuttamisesta.

Tiistai: 


Tiistaina koitti odotettu ilonpaiva ja opettajamme Kaisa saapui kylailemaan 🙂 Tiistain duunit koostui vessan hiomisesta ja siivouksesta. Toiden jalkeen istuttiin iltaa Kaisan kanssa hostellilla teekupposten merkeissa. Siinahan vierahti sitten useampi tunti.

Keskiviikko: 
Puolivali jee!! Keskiviikkona teimme isolla raksalla jonkun nakoisia kokoustiloja alakerrassa, tetrasimme nurkat, hioimme jo kitatut paikat ja maalasimme ne. Keskiviikkona ei paljoa muuta keretty tekemaan. Ruokkiksella kavimme Kebab King-nimisessa raflassa syomassa (koska ihana opettajamme tarjosi ruuat <3) ja tittidii – Noora sai sielta ruokamyrkytyksen.

Torstai:

Noora jai kotiin sairastamaan Jennan ja Marian lahtiessa toihin. Torstaina olimmekin jo kolmannella tyomaalla, Puro-nimisessa isossa hotellissa. Siella saimme kasityksen sanasta ’kellarihelle’ koska paasimme maalaamaan kahta pienta ruokavarastoa jotka sijaitsivat Puron kellarissa. Varastoista maalattiin seinat ja katto. Tiloissa oli aivan kasittamattoman kuuma, ja tyonteko oli aika ajoittain tuskaista. Paivan pelastus oli kun pomomme tarjosi meille kahvitaukokahvit ja paasimme lahtemaan noin 2 tuntia aikaisemmin reippaan tyon ansiosta.

Perjantai: 

….mitahan siita nyt kertois. Aamulla odottelimme puolitoista tuntia pomoa eika hanta nakynyt missaan. Kun olimme jo luovuttamassa ja lahdossa kotiin tuli tieto etta meidan pitaisi menna Puro-hotellille ja odottaa pomoamme siella. Kavelimme siis Purolle ja odottelimme jalleen kerran pomoamme paikalle. Kun pomo vihdoin saapui, tuli tieto etta toita ei talle paivalle olekkaan ja suuntasimme siis katseemme kohti kotia.

Kaytimme siis vapaa-ajan hyvaksi ja kaytyamme vaihtamassa siviilivaatteet paalle lahdimme koluamaan laheista Arkady Capital-kauppakeskusta. Muutaman tunnin koluttuamme paadyimme kuitenkin kotiin ja painoimme paamme tyynyyn jo ennen puolta kymmenta. Hurjaa tama elama taalla Wroclawissa siis…… 😀

Lauantai:


Herasimme pirteina uuteen aamuun. Suunta oli selkea.. Paamaara loisti kirkkaana silmissamme. Tuo ihastuttavan suuri asia joka odotti meita. Magnolia Park – tuo jokaisen shoppailuholistin paivauni. Siis asiaan. Lauantaina shoppailimme ankaralla kadella Magnolia Parkissa joka oli meille uusi tuttavuus mutta jota kamppakaverimme suositteli. Ja niin suosittelemme mekin!! 2 kerrosta ja ties kuinka monta neliometria toinen toistaan ihanampia liikkeita. Jos joskus tulette Puolaan, tehkaa itsellenne palvelus (lompakollenne kavallus) ja kaykaa tuolla! Paikka oli nyt remontissa LAAJENNUKSEN TAKIA eli paikka tulee olemaan viela isompi.

Shoppailun jalkeen kavimme heittamassa ostokset hostellille ja kavimme oikein ulkona syomassa. Paikan nimea emme kuollaksemme muista mutta ruoka oli taivaallista ja hinta suomalaisen pussille erittain suopea. Ruuan jalkeen kavimme imaisemassa huurteiset paikallisessa kantapaikassamme. Rynekilla oli tavanomaisen perjantain kulmakivet: musiikkia, kojuja, paljon ihmisia ja lapsia puhaltelemassa saippuakuplia.

Sunnuntai:

Sunnuntaipaiva pyhitettiin tuliaisten ostamiselle, siivoukselle, pyykkien pesulle ja laiskottelemiselle. Ensi viikon suunnitelmatkin alkaa olla selvilla, ja meikalaisten nassut suuntaa kohti Auschwitzia! Hauskaa loppuviikkoa kaverit!

Kevennysosio: 

Pahkina purtavaksi: Kuinka monta kertaa Jenna nappailee pankkikorttinsa pin-koodin vaarin?

Vastaus: Tarpeeksi monta. Pankkikortti on lukossa ja tilinsaldo kiittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *