Toisella viikolla

Toka viikko pärähti käyntiin täällä Wroclawissa vesisateen merkeissä. Onneksi ei olla tehty sokerista! Ja sää selkeni loppupäiviksi ja hellettä on kylla piisannu!

Tässä eka huoneemme jossa vietettiin kaks viikkoa. Saatiin onneksi vaihdettua tää läävä kunnon asumukseen viime sunnuntaina 😀 Voinette arvata että tunnelma oli lievästi sanoen tiivis.

Eka työmaamme, missä aikaa on vietelty enimmäkseen.
Toisella viikolla sairasteltiin itse kukin, Jennalla ja Nooralla viikko meni lähinnä sängyn pohjalla. Maria paiski alkuviikon töissä yksinään, maalaten kattoja ja vessan seiniä. Torstaina Jenna ja Noorakin uskaltautuivat töihin mutta huonoin tuloksin. Tunnin rehkimisen jälkeen big boss passitti Marian ja Jennan kotiin. Perjantaina tytöt istuivatkin lääkärin vastaanotolla. Tulipahan nähtyä puolalainen terveydenhuoltokin tällä reissulla! Noora rehki sitten loppuviikon yksinään uudella työmaalla, Aquariuksella, josta tulee luultavasti pankki.

Perjantai-iltana saimme käsityksen pomomme elämänfilosofiasta :
’First comes family, then comes fun and then work.’
Tämän viisauden johdattelemana, päädyimme siis koko poppoo paikalliseen kuppilaan työporukan ja pomon kanssa. Pomon mielestä kun pöpöt kuolee Vodkalla. Maassa maan tavalla siis, ja jopa työajan ulkopuolella päädyimme pomomme tossuteltaviksi.

Toinen viikko koostui siis täällä sairastelun, puolaiseen terveydenhuoltoon tutustuen, suklaalevyjen kanssa pötkottelyn, lahnauksen sekä hieman myös töiden parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *