Ekan viikon satoa – joojoo

Maanantaiaamuna lähdimme liikenteeseen aamukuudelta. Juna kohti Helsinki-Vantaata lähti 7.20 ja eka lentomme klo 12.55. Vaihdoimme konetta Munchenissa. Kaikki sujui hyvin, ottaen huomioon lentokentän koon. Jenna meinasi laatoittaa konetta mutta päästiin kuitenkin perille ilman oksuja.

Wroclawissa meidät haki kentältä taksikuski joka kuljetti meitä halki kaupungin. Majoittauduimme pieneen hostelliin nimeltä Wratislavia, joka on aivan kaupungin laidalla. Meitä on neljä tyttöä samassa pikkuruisessa huoneessa mikä on aika ajoittain aika ahdasta.

Wroclaw on nätti kaupunki, täynnä vanhaa arkkitehtuuria ja kontrasteja. Flaijereita jaetaan paljon, katusoittajia on joka nurkalla ja ihmisillä on koko ajan kiire johonkin. Keskustaa ei sen kummemmin ole suunniteltu, se on vain tungettu pikkuhiljaa täyteen kaikkea ja nyt siellä on kymmeniä pieniä kujia joilla on toinen toistaan erikoisempia kauppoja.

Työmaallekkin ollaan jo rantauduttu. Työskennellään aika semi isossa firmassa nimeltä Budimex. Peruskorjataan kahta isoa rakennusta ja rehellisesti sanottuna meillä ei ole harmaintakaan aavistusta mitä ne on… Mutta nättejä on joo 🙂 Työkaverit on hauskoja mutta yhteistä kieltä ei juurikaan löydy. Mutta onneksi bodylanguagella pärjää aika hyvin! Pomo on mahtava tyyppi ja onpa sinne työmaalle yksi Viitaniemen englannin opettajakin sattunut eksymään.

Myö lähettähän ny viikonlopunviettohon!

Pa pa!

2 vastausta artikkeliin ”Ekan viikon satoa – joojoo

 1. Kaisa

  HIENOLTA NÄYTTÄÄ! Upeita kuvia. Koittakaa mahtua, tervehtyä, tehä hienoa jälkeä, kirjoitella, niittää oppilaitoksellemme jatkossakin mainetta ja kunnia ja pitää kivaa.-Kaisa-

  Vastaa
  1. Jenna Peltonen

   Kiitos paljon! 🙂 Pidetaan lippu korkealla. Nappaimistosta puuttuu elintarkeat kirjaimet. Tervetuloa vierailemaan taalla!
   -Tytsyt-

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *