luontomatkailutiimi

Luontomatkailutiimi on Osuuskunta Pegosuksessa toimiva erä- ja luonto-opasopiskelijoiden, matkailualan sekä  muiden luontomatkailusta kiinnostuneiden yhteinen työympäristö. Pyrimme jatkuvasti kehittämään luontomatkailutuotteita ja nostamaan luontomatkailun näkyvyyttä seutukunnallamme.

Järjestämme luontoon perustuvia ohjelmapalveluita ja dokumentoimme näille sivuille referenssilistaa. Kehitämme toimintaamme pedagogiikka edellä, yrittäjyyttä oppien. Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää.

https://www.facebook.com/JAOeraopas

Vastuuvalmentaja
Keijo Vehkakoski, 040-3414476
keijo.vehkakoski@jao.fi

Jäsentemme mielipiteitä:

”Yrittäjyyden monipuolisuudessa on vain mieli rajana. Kaikki ne ideat, hullutkin, tilanteet, ’tulikokeet’, missio ja tietenkin yrittäjyyden kautta kohdattavat ihmiset rikastuttavat elämäämme. Voittojen ja tappioiden hetkellä on hyvä muistaa, ettei hae yrittäjyydestä onnea, vaan mielenrauhaa. Onni tulee kylkiäisen”.
(Wulff)

”Minulle yrittäjyys on sitä, että saan tehdä projekteja ja kehittää yhteistyötä mielenkiintoisten tahojen kanssa. Haluan nähdä meidän toimivan kymmenen vuoden päästä kansainvälisesti. Uskaltakaa unelmoida ja lähtekää reippaasti mukaan kehittämään omaa tuotettanne. (Niemelä)

Referenssit:

Luonto6-tapahtuma elokuussa 2016

Luonto6-leiri syyskuussa 2014

Luonto24-leiri toukokuussa 2014 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *