Johdantoa kaupan alaan

Tänään syvennyimme kaupan alaan toimintaympäristönä. Kokonainen päivä samaa teemaa voi tuntua raskaalta, mutta mielikuvitusta ja erilaisia oppimistapoja käyttämällä saa päivästä hauskan ja vaihtelevan.

Kahoot on oivallinen väline kerrata opittua leikkimielisellä kilpailuhengellä höystettynä.

Kurssi on koottu OneNoteen, josta löytyy kurssimateriaali, tehtävät ja hyödyllisiä linkkejä. Tänään tutustuimme näihin teemoihin:

 

Mobiilioppiminen

Olemme saaneet oman digimaskotin, joka on suunniteltu ja toteutettu opiskelijatyönä oppilaitoksemme painoviestinnän puolella.

Tänään laitamme mobiililaitteemme kuntoon ladaten tarvittavia sovelluksia: OneNote, OneDrive, Padlet. Testaamme kuvien ja videoiden siirtämistä, linkittämistä ja jakamista. Tarpeellista osaamista. Hyödynnämme näitä taitoja heti ensi viikolla, kun uusi kurssi Kaupan ala toimintaympäristönä alkaa.

Mukavaa perjantaita kaikille!

Uusi merkonomiryhmä esittäytyy

 

 

 

 

Olemme kevään uusi opiskelijaryhmä. Aloitimme eilen liiketalouden perustutkinnon opinnot. Pääsette seuramaan matkaamme tämän blogin kautta.

Tänään pääsimme jo seuraamaan simulaatio-opetusta.  Jämsän ammattiopisto oli esittelemässä simulaatio-opetusta Viitaniemen pääaulassa ja opiskelijatkin uskaltautuivat kokeilemaan erilaista oppimista.

Digiloikka työelämään