Huippumyyjät haastattelussa

Me käytiin viimeviikolla haastattelemassa huippumyyjiä sekä käytiin myymässä heille jokin tuote harjoitus mielessä! Tytöt kävivät K-citymarketissa  ja pojat kävivät Osuuspankissa.

image

K-citymarketissa meitä oli iloisesti vastassa huippumyyjä Janne! Saatiin haastatella Jannea ja hän kertoi meille omasta urastaan ja työstään hyvin laajasti. Jannelta saatiin arvokkaita vinkkejä työelämään sekä hän suositteli meille työssäoppimis paikkoja mistä hän arveli että saataisiin paljon tietoa ja taitoa tulevaa työelämää varten.

image

Nana rohkeana ”myi” Jannelle lasten leikki mopon ja tämäkin tehätävä onnistui ongelmitta iloisen ja rennon ilmapiirin ansiosta.

image

Tämäkin tehtävä oli hyvin opettava ja mukava, vaihtelua koulun penkillä istumiseen 😉

Kivaa päivää teille !!

Pitkä päivä tuntuu niin lyhyeltä

Morooo! Tänään meillä oli kaupan alan toimintoympäristö tunnit ja mentiin ryhmissä eri paikkoihin kuten h&m, halonen yms. katsomaan liikkeitten ulkomuotoa,henkilöstöä,mainontaa sun muuta senmosta.. Välillä o kivaa päästä koulun seinien sisältä pois, ulos auringon paisteeseen

imageimage

Meillä on tosi pieni ja ihana luokka mutta näillä tunneilla meijät on yhistetty toisen luokan kanssa yhteen ja porukkaa sekä keskustelua tunneilla riittää! Se on siistiä ku tulee nii monta eri näkökantaa asioihin, ihmisiä on niin erilaisia ja eri elämäntilanteista. Siitä kyllä oppii koska aikalailla kaikki tunnit perustuu keskusteluihin, omiin kokemuksiin joka on hyvä sillä pysyt hereillä kun toiset ihmiset kertoo omia kokemuksia ja me ainakin opitaan asiat paremmin kun ne selitetään käytännön läheisesti.

image

Toisena tunneilla meillä oli oman osaamisen makkinoinnin ensimmäinen tunti ja oltiin taas koolla omalla pienellä ryhmällä. Tehtiin mielenkiintoiset persoonallisuus testit joista saatiin suuntaan antavia , hyviä sekä huonoja luonteenpiirteitä työelämässä. Testin perusteella tehtiin erilainen esitelmä itsestä minkä voisi esim lähettää työpaikka tai toppi hakemuksena.

imageimage

Tällästä tänään:) Ihanaa keskiviikko iltaa ja hellurei!!! Jatka lukemista Pitkä päivä tuntuu niin lyhyeltä

ATM

Hellou!! Ihanaa aurinkoista maanantaita <3

Me voitaisiin selittää vähän siitä, mitä me tällä hetkellä opiskellaan. Meillä ei hirveän montaa eri kurssia käydä samaan aikaan. Myyntityö ja tuote-esittelyssä me tehdään markkinointivideoo opiskelusta, mennään haastattelemaan eri paikkoihin huippumyyjiä ja siellä tehdään tuote-esittely. Sitten meillä on kaupan alan toimintaympäristönä, sielläkin me mennään eri yrityksiin tutustumaan ja vähän kyyläilemään. Ja kaikilla vähän eri juttuja sitten, riippuen siitä mitä on ennen opiskellut ja saanut hyväksiluetuksi.

image image image

Tuotetta ei saa oksentaa

image

Opiskelukaverimme Tuomas kävi kertomassa omasta myyntityöstään tunneillamme. Tuli loistavia vinkkejä tuleville huippumyyjille.

”Asiakkaat eivät halua porakonetta,

vaan he haluavat seinäänsä reiän”

– Theodore Levitt –

Asiakas ei osta tuotteen ominaisuutta vaan tuotteen tarjoaman hyödyn.

Keitä me ollaan

Moi! Me ollaan siis noin 2 kuukautta sitten aloittanut merkonomiryhmä. Tän blogin tarkotus on kertoa muille meidän opiskelusta, ja ehkä tää auttaa joitain siellä ruudun toisella puolella 🙂

Meidän ryhmässä on noin 19-30 vuotiaita, ja kaikki on tehnyt vähän sitä sun tätä ennen kuin on hankkinut koulutuksen, mutta nyt kaikki meistä on päättänyt, että kyllä se tutkinto on hankittava!

Meidän koulutus kestää puolitoista vuotta, eli aika nopeesti saadaan paperit kouraan! Tähän mennessä me ollaan opiskeltu mm. markkinoinnin perusteita, Exceliä, Wordia ja Power Pointia. Eka työssä oppiminen meillä alkaa heti kesän jälkeen.image