Kiitokset tapahtumaan osallistuneille!

Viikko sitten torstaina järjestettiin Nuorissa on voimaa!- tapahtuma jo kolmatta kertaa. Tapahtuma järjestettiin Synergia-areenalla ja siihen osallistui yhteensä reilu tuhat opiskelijaa ja opettajaa Jao:n eri toimipisteiltä sekä noin parikymmentä yhteistyöyritystä. Tapahtumassa tutustuttiin erilaisiin koulutusaloihin ja yhteistyöyrityksiin sekä seurattiin ohjelmanumeroita kuten Opo-räppiä, Halosen muotinäytöstä sekä tietysti kaiken kruunannutta Uniikkia.

 

Kiitokset kaikille mukanolleille järjestäjille, yhteistyöyrityksille sekä oppilaille!

AAjälkimarkkinointi3

AAjälkimarkkinointi2

AAjälkimarkkinointi1

AAjälkimarkkinointi4

AAjälkimarkkinointi5

AAjälkimarkkinointi6

Kuvat Henry Paananen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *