Kiitokset tapahtumaan osallistuneille!

Viikko sitten torstaina järjestettiin Nuorissa on voimaa!- tapahtuma jo kolmatta kertaa. Tapahtuma järjestettiin Synergia-areenalla ja siihen osallistui yhteensä reilu tuhat opiskelijaa ja opettajaa Jao:n eri toimipisteiltä sekä noin parikymmentä yhteistyöyritystä. Tapahtumassa tutustuttiin erilaisiin koulutusaloihin ja yhteistyöyrityksiin sekä seurattiin ohjelmanumeroita kuten Opo-räppiä, Halosen muotinäytöstä sekä tietysti kaiken kruunannutta Uniikkia.

 

Kiitokset kaikille mukanolleille järjestäjille, yhteistyöyrityksille sekä oppilaille!

AAjälkimarkkinointi3

AAjälkimarkkinointi2

AAjälkimarkkinointi1

AAjälkimarkkinointi4

AAjälkimarkkinointi5

AAjälkimarkkinointi6

Kuvat Henry Paananen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *