Nuorissa on voimaa -tiimin tunnelmia ja odotuksia

Kevät on vierähtänyt järjestäjätiimin puolesta nopeasti, ja innolla odottelemme jo ensi viikon torstaista tapahtumaa!

Kaikki alkoi alkuvuodesta, ja kiirettä on pitänyt heti tammikuusta saakka – ryhmät ovat hankkineet Nuorissa on voimaa -tapahtumalle sponsorisopimuksia, jota kautta yritykset ovat päässeet mukaan tapahtumaan läsnä joko pöytäpaikalla, esiintyen tai logoin ja mainoksin. Halukkaita yrityksiä onkin varsin paljon ja olemme kiitollisia heidän innostaan osallistua ja tukea tapahtumaamme.

Näillä viime viikkoina olemme järjestäneet promoja eri puolilla Jyväskylän ammattiopistoa sekä levittäneet sosiaalisen median sanomaa blogista ja Instagramista, mikä onkin saanut hyvän vastaanoton näin lyhyessä ajassa. Tapahtuman muotinäytökseen on lähtenyt mukaan juuri kaivattu määrä malleiksi haluavia, jotka nähdään Halosen vaatettamina. Mallien meikistä ja hiustenlaitosta vastaavat kauneudenhoitoalan opiskelijat.
Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan opiskelijoita eri aloilta ja apua tulee alasta riippuen mm. roudaukseen, somisteluun, painoviestintään ja ensihoitoon.

Kokemuksia ja tunnelmia?

Tapahtuman järjestäminen sen osien hoito on vaatinut omatoimisuutta, aikataulutusta sekä halua järjestää aina edellisvuotta parempi kokonaisuus. Tiimimme odottaa innolla, minkänäköinen tapahtuma on saatu kasaan käytännössä koko kevään työmäärällä. Kiirettä on ollut mutta sitäkin mukavampi on päästä nauttimaan tunnelmasta ja ohjelmanumeroista Synergialla ennen kesäloman alkua.

Nähdään torstaina 19.5. Synergia-areenalla kello 12! Be there!

Terveisin,
Nuorissa on voimaa -tiimit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *