Nuorissa on voimaa!

Tervetuloa Nuorissa on voimaa-tapahtuman virallisille blogisivuille!

Blogissa pääset seuraamaan tapahtuman järjestelyn etenemistä,  elämään mukana tapahtuman järjestämisessä ja saat infoa tapahtumaan liittyen.

Kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoitus on edistää nuorten hyvinvointia ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus verkostoitua paikalle saapuvien yhteistyöyritysten kanssa. Luvassa on myös hauskaa ohjelmaa ja kaiken kruunaa Uniikin keikka!
uniikki

Tapahtuma toimii myös oppimisvälineenä yli sadalle opiskelijalle eri koulutusaloilta. ”Oppilailta oppilaille” -ajatusmallilla toimiva tapahtuma järjestetään Jyväskylän Synergia-areenalla 19.5.2016. Aiempina vuosina kävijöitä on ollut muutama tuhat ja samanlaista osanottoa odotamme tänäkin vuonna. Toimintaansa esittelemään saapuvia yrityksiä on 18 ja yhteensä tapahtumaa tukee kaikkiaan noin 40 eri yritystä.

 

Nuorissa on voimaa blogi1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *