Kiitokset tapahtumaan osallistuneille!

Viikko sitten torstaina järjestettiin Nuorissa on voimaa!- tapahtuma jo kolmatta kertaa. Tapahtuma järjestettiin Synergia-areenalla ja siihen osallistui yhteensä reilu tuhat opiskelijaa ja opettajaa Jao:n eri toimipisteiltä sekä noin parikymmentä yhteistyöyritystä. Tapahtumassa tutustuttiin erilaisiin koulutusaloihin ja yhteistyöyrityksiin sekä seurattiin ohjelmanumeroita kuten Opo-räppiä, Halosen muotinäytöstä sekä tietysti kaiken kruunannutta Uniikkia.

 

Kiitokset kaikille mukanolleille järjestäjille, yhteistyöyrityksille sekä oppilaille!

AAjälkimarkkinointi3

AAjälkimarkkinointi2

AAjälkimarkkinointi1

AAjälkimarkkinointi4

AAjälkimarkkinointi5

AAjälkimarkkinointi6

Kuvat Henry Paananen

Nuorissa on voimaa -tiimin tunnelmia ja odotuksia

Kevät on vierähtänyt järjestäjätiimin puolesta nopeasti, ja innolla odottelemme jo ensi viikon torstaista tapahtumaa!

Kaikki alkoi alkuvuodesta, ja kiirettä on pitänyt heti tammikuusta saakka – ryhmät ovat hankkineet Nuorissa on voimaa -tapahtumalle sponsorisopimuksia, jota kautta yritykset ovat päässeet mukaan tapahtumaan läsnä joko pöytäpaikalla, esiintyen tai logoin ja mainoksin. Halukkaita yrityksiä onkin varsin paljon ja olemme kiitollisia heidän innostaan osallistua ja tukea tapahtumaamme.

Näillä viime viikkoina olemme järjestäneet promoja eri puolilla Jyväskylän ammattiopistoa sekä levittäneet sosiaalisen median sanomaa blogista ja Instagramista, mikä onkin saanut hyvän vastaanoton näin lyhyessä ajassa. Tapahtuman muotinäytökseen on lähtenyt mukaan juuri kaivattu määrä malleiksi haluavia, jotka nähdään Halosen vaatettamina. Mallien meikistä ja hiustenlaitosta vastaavat kauneudenhoitoalan opiskelijat.
Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan opiskelijoita eri aloilta ja apua tulee alasta riippuen mm. roudaukseen, somisteluun, painoviestintään ja ensihoitoon.

Kokemuksia ja tunnelmia?

Tapahtuman järjestäminen sen osien hoito on vaatinut omatoimisuutta, aikataulutusta sekä halua järjestää aina edellisvuotta parempi kokonaisuus. Tiimimme odottaa innolla, minkänäköinen tapahtuma on saatu kasaan käytännössä koko kevään työmäärällä. Kiirettä on ollut mutta sitäkin mukavampi on päästä nauttimaan tunnelmasta ja ohjelmanumeroista Synergialla ennen kesäloman alkua.

Nähdään torstaina 19.5. Synergia-areenalla kello 12! Be there!

Terveisin,
Nuorissa on voimaa -tiimit


Nuorissa on voimaa! promopäivä keskiviikkona 27.4

Nuorissa on voimaa! promot pyörähtävät käyntiin ammattiopiston eri toimipisteillä keskiviikkona 27.4. Promon tavoitteena on levittää tietoa tapahtumasta ja Instagramiin tulevasta kisasta. Promosta vastaavat 1. vuosikurssin merkonomiopiskelijat. Promo kuuluu heidän myyntityö ja neuvottelutaidot- kurssiin.

”Olemme aikaisemmin promonneet Sokoksen 3+1 päivää- kampanjaa, joten promoaminen on entuudestaan tuttua hommaa. Tämänkaltaiset tempaukset ovat hauskoja ja tuovat koulupäiviin tervetullutta vaihtelua. Suunnittelimme itse kaiken alusta loppuun ja jokaisella promopisteellä näkyy oma kädenjälki. Ainakin karkkia on luvassa jokaisella pisteellä. ”

Tule käymään promopisteillämme:

– Viitaniemi 1B klo 10-12 1. ja 2. krs
– Viitaniemi 1C klo 10-12, pääaula
– Priimus klo 10-12, pääaula
– Kyllö klo 11-13, ruokalan lähettyvillä

Nuorissa on voimaa!

Tervetuloa Nuorissa on voimaa-tapahtuman virallisille blogisivuille!

Blogissa pääset seuraamaan tapahtuman järjestelyn etenemistä,  elämään mukana tapahtuman järjestämisessä ja saat infoa tapahtumaan liittyen.

Kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoitus on edistää nuorten hyvinvointia ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus verkostoitua paikalle saapuvien yhteistyöyritysten kanssa. Luvassa on myös hauskaa ohjelmaa ja kaiken kruunaa Uniikin keikka!
uniikki

Tapahtuma toimii myös oppimisvälineenä yli sadalle opiskelijalle eri koulutusaloilta. ”Oppilailta oppilaille” -ajatusmallilla toimiva tapahtuma järjestetään Jyväskylän Synergia-areenalla 19.5.2016. Aiempina vuosina kävijöitä on ollut muutama tuhat ja samanlaista osanottoa odotamme tänäkin vuonna. Toimintaansa esittelemään saapuvia yrityksiä on 18 ja yhteensä tapahtumaa tukee kaikkiaan noin 40 eri yritystä.

 

Nuorissa on voimaa blogi1