Viimeiset kaksi viikkoa

Huomenna taas toihin. Taitaa olla viimeiset tyopaivat, koska seuraava maanantai on vapaa ja tiistaina minulla ei ole kyytia toihin kun Pepijnilla on jotain menoa.

Tyomatkalla

Tyomatkalla

Tahan mennessa olen oppinut miten koko systeemi toimii yhtiossa. Mita tapahtuu millakin pisteella. Eristeen eli villan laitto oli ehka kamalin paiva. Hirveen kuuma koko ajan hengityssuoja naamalla kolme tuntia putkeen ennenkun paasee tauolle. Kaiken lisaks se hirvee kutina.

Pinosimme valmiit jarjestyksessa paallekain

Pinosimme valmiit jarjestyksessa paallekain

Katossa meni todella isot kiskot ja ketjut kummillakin puolella. Kiskot liikku semmosella kaukosaatimen tyylisella vehkeella. Silla oli kylla ihan kiva ajella ja jarjestella ikkunoita oikeesee jarjestyksee. Hassu et ne luotti niinki paljon suomalaistyttoon et sain tota hommaa teha.

Ikkuna roikkumassa vaijereissa

Ikkuna roikkumassa vaijereissa

Kun ikkunoissa on villat, niiden paalle isketaan folio. Folion jalkeen pistamme ikkunan paikoilleen ruuveilla ja ikkunan ylaosaan vesitiiviin nauhan mita me kutsumme stikiksi. Ikkunan reunoille laitetaan niittipyssylla musta nauha.

 

Kaytimme puupalasta apuna etta stiki menee kulmistakin hyvin

Kaytimme puupalasta apuna etta stiki menee kulmistakin hyvin

"stikin" laittoa

”stikin” laittoa

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhtena paivana paineilma oli mennyt rikki, meille annettiin porakonehomma. Ruuvasimme yhteensa noin 600 ruuvia esivalmiiksi. Oli vahan ranne hellana ensimmaisten 200 ruuvin jalken. Siina sitten oppi kayttamaan porakonetta vasemmallakin kadella.

IMG_9936

 

Toitten jalkeen ei sitten jaksakkaan muuta teha ku ruokaa ja olla kotona. Maanantait ja tiistait on siis omistettu toille ja rentoutumiselle. Ihan ilonen oon et on vaan kahesti viikossa toita..

 

Pyorista paras

Haluun tammosen pyoran suomeen kans!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *