Lomailua

Tallaviikolla ei ole ollut koulua ollenkaan. Vain toita maanantaina ja tiistaina. Sama toistuu myos ensiviikolla. Keskiviikkona kavimme Amsterdamissa. Kaupunki oli erilainen mutta kaunis. Paljon jokia jokapuolella ja vanhoja hienoja taloja pikkukujineen.

 

IMG_9975

 

Alkmaar ei ole mikaan lampimin Hollanin kaupunki. Pakkasin mukaan sortseja ja muutaman kivan mekon. Olisi pitanyt pakata kaikki neuleet ja ehka jopa villasukat. Lampoa on tallahetkella +15 mutta tuuli tekee siita paljon kylmemman. Vesisadekin on yleista, mutta yleensa se kestaa 10 minuuttia ja taas paistaa aurinko.

Koulumatkalta

Koulumatkalta

Koulussa emme saa ruokaa ollenkaan. Kauppa on ihan tien toisella puolella mista kaikki kay ruokatunnilla ostamassa jotain pienta syotavaa. Ruoka on halvempaa taala kuin Suomessa. Kouluun tarvitsen passin milla kuljen portista aina kun tulen tai lahden koulusta. Aluksi passin hommaamisessa oli hieman onglmia mutta viikon paasta sain sen sitten kayttooni. Siihen asti jouduin aina selittamaan infoon kuka olen ja saisinko portin auki.

Ystavani joihin olen taala tutustunut asuvat Heerhugowaardissa. Sinne on noin 5-8 minuutin junamatka, mutta yleensa kulen bussilla iltaisin sielta kotia, koska se on edullisempi ja paljon lyhyempi matka bussipysakille kuin juna-asemalle.

Pepijn ja Celina

Pepijn ja Celina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *