Alussa

Alussa oli sana – ja se sana tuli yksikönjohtajaltani sähköpostitse.

Kannustettiin, että nyt olisi kuitenkin hyvä mahdollisuus lähteä opettajien työssäoppimisjaksolle vielä tämän vuoden puolella. Minun oli tarkoitus lähteä sähköalan yritykseen työssäoppimaan jo kakkosjaksolla, mutta yritys, jonka kanssa asiasta sovittiin, perui.

Mutta jos kuitenkin olisi mahdollista löytää jokin toinen paikka…

Maailmahan on paikkoja väärällään, siitähän se ei voi jäädä kiinni.

Ja jos on sellaisia työkavereita kuin minulla on rakennusosastolla, ne kyllä hankkivat ihmisen hyvin vikkelästi johonkin paikkaan, eikä mihin tahansa paikkaan jonkun montun reunalle värjöttelemään ja paleltumaan hengiltä, vaan sellaisiin hieman leudompiin olosuhteisiin, joissa voi ajatella jopa tällaisen melkein oikeisiin töihin tottuneen ammatillisen oppilaitoksen äidinkielenopettajan selviävän (melkein) täysissä sielun ja ruumiin voimissa kuusi viikkoa.

Kiitos siis Annen, Antin, Arin, Teron ja Pertin, minun kolmosjaksoni kuluu Rakennusyhtiö SRV:n työmaalla Huhtasuolla.

2 thoughts on “Alussa”

    1. Noo, raksaopet valkkasivat työmaan, jossa on jo lämmöt päällä. Ei huolta siis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *