Himosviikot 2017

Järjestimme lasten hiihtolomaviikot viikolla 8-9/2017

Toisen vuosikurssin opiskelijat suunnittelivat NY-yrityksen voimin molempien viikkojen ohjelman ja ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ja aikuisopiskelijat olivat apuna toteuttamassa tapahtumaa.

Meiltähän löytyi monenlaista ohjelmaa! Oli musajumppaa, juontoa, kasvomaalausta, taaperomaa temppuradan ja pallon heiton kera, labyrintti, mönkijäajelua, koira-agilitya, poniajelua, instagram-kuvakilpailu ja stiga-pujottelua!

Päivät lähti käytiin reippaasti tpahtuma-alueen kokoamisella ja hommat tuli hoidettua nopeasti, vaikka teltta hajosikin jo ensimmäisellä viikolla!! Mutta jesari ja nippusiteet pelasti tilanteessa kuin tilanteessa :DDD. Iltapäivällä myös saimme siivottua nopeasti ja pääsimme lähtemään kotia kohti.

Viikolla 9 meillä oli keskiviikko iltana lasten disco, josta löytyi pallon heittoa, tanssikilpailu, kasvomaalausta, limboa ja kaiken näköisiä herkkuja. Disco ilta sujui hienosti ilman ongelmia ja saimme hyvää palautetta ohjelmasta. Lapset olivat kuulemma todella onnellisia ja lähtivät discosta silmät onnesta loistaen.

 

Hiihtolomaviikot 8&9 2017 valokuvat
Tässä Lin Takamaan kokoama kuvaesitys

kuviahimos
Inka Kauppisen kokoama näkemys himosviikoista

HIIHTOLOMAVIIKOT2017
Anni Talikaisen ja Ida Saarikon vässämä kuvashow!

Lahti MM 2017

Kaikki hyvä päättyy aikanaan.  Tänään viimeisenä kisapäivänä mieltä ilahdutti tietenkin Matin yllätyspronssi. Hyvät ruuat ja juomat maistuivat. Mukavassa työporukassa ei kiirekään tunnu missään. Päätän Lahdesta tähän, kohti uusia haasteita!

 

Lahti MM 2017

VIP-tarjoilija ja jälkiruokalista…..

 

Loppu häämöttää tällä keikalla. Lahti ja MM-kisat, aivan mahtava kokemus niin työn kuin yleensä elämän kannalta. Monta uutta tuttavaa, kivoja työkavereita, kisatunnelman kokemus,

urheilulegendojen kohtaaminen, taas kerran kielitaidon tarpeellisuuden huomaaminen. Aivan huippua!

Lahti MM 2017

Vielä takaisin keskiviikkoiltaan ja Iivo Niskasen kultamitali-palkintojenjakoon Lahden torille. Tuli vieraita kotipuolesta ja mikä hienompaa ohjelmaa kuin Maamme-laulu lumisateisella Lahden torilla lippujen liehuessa!

Hyvä Suomi ja hyvä Iivo!

Työ täällä Lahdessa ei tosiaankaan maistu puulta! Joka päivä uusia hienoja kokemuksia. Vaikka minäkin olen monenlaista jo tällä alalla nähnyt ja tehnyt niin vielä sitä  voi paljon uutta ja mielenkiintoista kokea. Katsokaa vaikka itse…

Herkkuja notkuvat ruokapöydät..

Lisää suomalaisia urheilulegendoja..
Ja muita arvokkaita vieraita…..Tästä ei pidot parane!

 

Lahti MM 2017

Maaliskuun ensimmäinen päivä ja työpisteen vaihto. Tuli kutsu uusiin haasteisiin, VIP-tarjoilutehtäviin Presidenttiklubille! No jopas jotakin, sattuipas sopivasti, saan samalla reissulla vielä toisen uuden työkokemuksen. Ja ympärillä sama huipputunnelma hienoissa talviurheilukisoissa. Nyt askel kohti uutta työpaikkaa.

Suunta nyt porttien sisäpuolelle                      Huippupaikka, huippuosaajat työkavereina, hienot näkymät suoraan maalialueelle ja kisamonttuun.

 

 

 

 

 

Lahti MM 2017

Ja kisat etenee. Tiistaina 28.2.oli hiljainen kisapäivä, ohjelmassa vain naisten 10 km maastohiihto. Luhdan juhlateltassa sitäkin vilkkaampaa. Suuria suomalaisia urheilulegendoja kävi pistäytymässä. Minä tietenkin heille kertomaan,  jotta opiskelublogini saisi arvokasta lisäarvoa jos saisin heidän kanssaan poseerata ja kuvat täällä julkaista. Ihanan myönteisiä olivat kaikki ja saatiin siinä samalla myös vaihtaa ajatuksia niin kisoista kuin elämästä muutenkin. Kysymys teille, jotka mahdollisesti tätä luette…ketä kuvat esittävät ja mikä olikaan urheilulaji..

Oli kyllä erityinen työpäivä…”Mitäs me Urheilijat”- tunne minullakin!

Lahti MM 2017

Tänään sunnuntai-lounaallamme oli  tarjolla herkkuja monen makuun: lohikeittoa, kanasalaattia, riistakäristystä…maistuivat hyvältä jännittävien hiihtojen ja mäkihypyn lomassa.

 

 

 

 

 

 

Mutta mitä sitten tapahtuikaan….Norjan Iversen kiilasi Suomen Iivo Niskasen eteen, molemmat kaatuivat ja mahdollinen Suomen kultamitali vaihtui pronssiseksi!!! Ei hyvä!       Kun sitten suomen sprinttikaksikko illan palkintojenjaossa Lahden torilla sai mitalinsa, niin jopa norjalaiset katsojat huusivat ja taputtivat ”voittajille”. Urheilussa sattuu ja tapahtuu.

Huomenna onkin sitten kisoissa välipäivä ja minullakin vapaata. Täytyypä tutustua Lahteen turistin silmin.

Lahti MM 2017

Tänään oli KRISTA PÄRMÄKOSKEN päivä, hopeaa tuli, tuntui kyllä kullalta!  Ja väkeä oli runsaasti, 35000 henkeä. Siitä riitti asiakkaita myös Luhdan juhlatelttaan. Päivän ohjelmassa meillä oli aluksi ruoka-juomatarjoilut Luhdan omalle väelle, 110-vuotis syntymäpäivien kunniaksi. Sen jälkeen ovet olivat auki kaikelle kansalle. Ravintola-alalla viihtyvälle vilkkkaat tapahtumapäivät ovat sitä parasta työn suolaa. Tällaiselle kisahuumalle ei ole helppoa löytää heti korvaavaa. Hieno on tunnelma ja onneksi se on vasta alussa!

Tänään sain myös kokea Salpausselän kisojen perinteiset ilotulitukset, niillä kohti Supersunnuntaita!

Lahti MM 2017

Ja kisat etenee. Tämä perjantai valkeni kirkkaassa auringonpaisteessa. Paikallisradion toimittaja totesi,  jotta talvinen Lahti on kauneimmillaan. Yhdyn hänen sanoihinsa. Olen tällä jaksolla löytänyt radion uudelleen, tv:n puuttuminen ei tee haittaa. Sanoisin melkein, että kun ympärillä tapahtuu riittävästi ja saa nauttia tällaisen tapahtuman tunnelmasta, ei kaipaa kotisohvaa ja kaukosäädintä.

Ihmiset liikkeellä enenevässä määrin. Huominen lauantai nimetty Talvikarnevaaliksi. Päivä on loppuunmyyty!! Hyvältä kuulostaa ja järjestäjät ovat varmasti tyytyväisiä. Karnevaalipäivän päättää vielä upea ilotulitus.

Mutta tulitusta nähty tänäänkin. Töiden jälkeen en voinut vastustaa After Skiitä ja Antti Tuiskua! Kun Sata Salamaa kajahti soimaan, valot säkenöivät ja Antti antoi kaikkensa tälle 100 vuotiaan Suomen juhlavuoden suurimmalle yksittäiselle juhlatapahtumalle. Ei huono!

Näppäriä ulkopöytiä tehdään näemmä näinkin helpolla tavalla… hyvin keksitty!

Hyppyrimäki iltavalaistuksessa on näkemisen arvoinen. Sen myötä iloisiin kuulemiin ja näkemiin!