Kotimatka alkaa

Perjantaina aamutuimaan junailimme itsemme Bridgwaterista Bristolin kautta Lontooseen. Jätimme Paddingtonin asemalle säilytykseen matkalaukut ja suuntasimme sight seein ajelulle Lontoon nähtävyyksien äärelle. Bussissa matkustelimme lähes kolme tuntia ja emme edes jääneet tarkastelemaan yhtään kohdetta tarkemmin. Se olisi ollut mahdollista jos olisi ollut enemmän aikaa. Hotellimme oli Heatrown lentokentän lähellä, joten menimme ensin lentokentälle suoralla express junalla josta otimme taksin hotelliin. Lämmin kylpy kruunasi päivän hotellilla.

Lauantaina oli aikainen herätys sillä tilasimme taksin jo 6.30. Onneksi lento oli aamupäivällä ja pääsimme sujuvasti lentokentällä turvatarkastusten läpi. Aamupalalle ja viimeisille ostoksille jäi hyvin aikaa. Kone lähti ajallaan 10.20. Pääsimme komeasti isolla Jumbojetillä joka normaalisti lentää mannerten välisiä lentoja. Jyväskylän lentoonkin jäi juuri mukavasti aikaa siirtyä terminaalista toiseen. Kotona iltauutisista nähtiin mikä sotku ja jonotus oli iltapäivällä Heatrown kentällä. Onneksi olimme jo kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *