On aika hyvästellä Mansfield

Aamulla kun heräsimme, kuulimme aamun tv uutisissa surullisen uutisen. Manchesterissä oli tapahtunut terrori-isku, jossa nuoria oli kuollut. Uutinen tuli aika läheltä ja pysäytti taas miettimään, että mitä vain voi tapahtua ja missä vain.

Kirsin päivä olikin tänään lyhyempi kuin muut päivät, koska meillä oli Pirkon kanssa matkustusta tiedossa. Päivän ohjelma myös hieman muuttui. Ryhmä, jossa minun piti olla, olikin jossain muualla. Pääsin seuraamaan jalkahoidon ja käsihoidon harjoittelua. He laittavat jalkanaamion kanssa ihanat lämpötossut, jotka kytketään johdolla seinään. Käsihoidon he tekevät perinteisen kylvyn kanssa ja hiekkapaperiviilalla muotoillaan kynnet.

Osa harjoitteli myös ripsien taivutuksia. Ripsien taivutukset he tekevät rullilla. Opiskelija taivutti ripset rullaan omilla sormilla, me käytämme kuitenkin jotain apuvälinettä. Ihanat ”ammattinaiset” taas auttoivat aamulla, jokainen omaa tiimiänsä. Heillä on oma ryhmä ja opettaja, jota he auttavat. He helpottavat kyllä opettajan työtä kovasti.

Näiden päivien aikana olen näyttänyt tekemääni videota meidän tiloista ja koulusta. Tilamme ovat saaneet kiitosta valoisuudesta ja puhtaudesta. Meidän tiloissa voisi myös olla meidän arvot seinällä, niin kuin heillä on täällä joka luokassa.

Päivä päättyi hyvästeihin. Annoin ihanille opettajille pienet Lumenen tuotekassit.

Tässä koulu, jossa olen seurannut hius- ja kauneusalan opetusta

Vision West Nottinghamshire Collage

Pirkko kävi Kadrin kanssa pikavisiitillä Priestsic Primary Schoolissa, jossa yksi lapsiryhmä oli aina kolme tuntia päivässä ja sitten vaihtui taas uusi ryhmä.

 

Päivän päätteeksi lähdimme kohti Bridgwateria, jossa on meidän seuraava tutustumiskohde. Matka olikin melkoinen seikkailu, ensin taksilla Nottinghamiin ja sieltä kolmella junalla Bridgwateriin. Seikkailun jälkeen saavuimme maaseudulle, jossa lehmän lanta tuoksuu. Mitähän huominen tuo tullessaan?

Bridgwater rautatieasema keskellä maaseutua, ei takseja, ei kylttejä missä kaupunki on, asema suljettu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *