Bridgwater

Tällainen koulu meitä odotti aamulla.

Bridgwater &Taunton College

Ensin olimme yhteisessä tapaamisessa, jossa esiteltiin oppilaitosta ja kerrottiin meidän päivän ohjelma.

Bridgwater & Taunton College

Kirsin päivä jatkui seuraamalla opetusta, joka liittyi media make up ja beauty linjoihin. Tänään koululla oli tutustumispäivä lähialueen opiskelijoille ja heidät jaettiin kiinnostuksen mukaan luokkiin. Media make up tutustujat pääsivät suunnittelemaan fantasiameikkiä ensin paperille ja sitten tekivät sen naamariin. Ruokailun jälkeen he tekivät lateksista katkenneita sormia. Beauty tutustujat opettelivat toisilleen manikyyrin.

Media make up tutustujien päivän ensimmäinen tehtävä

 

Tällaisia luokkia on kolme täällä

Luovaa meikkausta pääsin myös seuraamaan. Nämä opiskelijat olivat tason kaksi opiskelijoita. Päivän lopuksi olin vielä seuraamassa tason kolme media make up opetusta. He tekevät kaiken rekvisiitan itse. Tänään oli vuorossa hirviöt.

Täällä hirviöt valmistuu

 

Pirkon päivä alkoi tutustumalla varhaiskasvatuksen opettajan johdolla tiloihin, jossa varhaiskasvatuksen opetus tapahtuu. Lisäksi kurkistimme alueen päiväkotiin, jossa lapset ovat lähinnä henkilökunnan ja opiskelijoiden lapsia. Oppilaitoksella oli tänään yläkoululaisten tutustumispäivä, jossa esiteltiin sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Tiedollisen informaation lisäksi oli lyhyitä toiminnallisia tuokioita.

Askartelua taikataikinalla
Koulun avot

Iltapäivällä siirryin Tauntonin kampukselle, jossa lounaan jälkeen vierailin kolmannen vuosikurssin opiskelijaryhmässä. Tunnin aiheena oli luovuus. Oppitunnin lopuksi opiskelijat kyselivät Suomen varhaiskasvatuksen ja peruskoulun järjestelmistä.

Tauntonin päärakennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *