Valmennusta ja palvelutaloja

Kirsin toinen viikko alkoi UK Skills valmennuksen merkeissä. Opiskelijoita on valmennuksessa kuusi ja he harjoittelevat aina maanantaisin eri kokonaisuuksia. Päivän päätteeksi heillä on vielä tunnin teoriatuokio aiheeseen liittyen. Tänään aiheena oli geelikynnet. Yhdeltä opiskelijalta puuttui malli ja hän kysyi, voisinko olla hänen mallinsa. Ja enhän minä voinut kieltäytyä. Nyt vain tuli hieman pitkä matka kynsien huoltoon! Ja mitähän nämä kynnet tykkää rakennustöistä?

Ei täydellinen lopputulos, mutta ihan hyvä. Ja miten vanhalta mallin iho näyttää

 

Samalla kun seurasin valmennusta, näin miten heidän ”ammattinaiset” laittavat luokkaa kuntoon seuraavaa opetustuokiota varten. Luokassa oli alkamassa seuraavaksi vahauksen opetus ja ”ammattinainen” toi välineet luokkaan ja laittoi hoitopaikalle vahat lämpenemään. Olispa aika ylellistä!

Hius-ja kauneuspuolen odotustila

Pirkon päivä alkoi kymmeneltä henkilöautokyydillä Sarahin kanssa vierailulla vammaistenpalvelutaloon, joka sijaitsi Alfretonissa. Talo on Leonard Cheshire säätiön ylläpitämä. Säätiön rahoitus perustuu pitkälti lahjoituksille. Työskentelimme hetken asiakkaiden kanssa askarrellen kortteja.

Kävimme lounaalla, jonka jälkeen vuorossa oli vanhusten palvelutalo. Palvelutalossa asuvat vanhukset olivat lähinnä dementikkoja. Talossa toimi myös päiväkeskus lähialueen vanhuksille. Molemmissa paikoissa oli ihanat puutarhat ja mahdollisuudet ulkoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *