Viimeistä viedään tällä viikolla

Kirsin päivä alkoi asiakaspalvelussa. Tänään olikin hieman pienempi ryhmä työskentelemässä asiakaspalvelussa. Tunnelma luokassa on hyvä, jokainen opiskelija tietää mitä tekee. Ja miten ihanan kohteliaita he ovat sekä asiakkaille että toisilleen.

Täällä on vain yksi ainut jalkahoitopaikka, ja siinä tehdään ylellinen jalkahoito. Jalkahoidon tekeminen poikkeaa hieman meidän tekemästä hoidosta, koska he eivät käytä scalpelia ollenkaan. Ylellinen jalkahoito on kuin manikyyri kuorinnalla, hieronnalla ja naamiolla tai parafiinilla, niin kuin he sanoivat.

 

Ylellinen jalkahoito tehdään tässä tuolissa

 

Jalkahoito on oikeastaan kuin manikyyri ja siitä hoidosta nautitaan tässä.

 

Ja jalkahoito tällaisella paikalla

 

Ja onhan täällä tuttu G5-hierontalaitekin. Kolmannen tason opiskelijat tekevät asiakaspalvelussa paljon vartalohoitoja ja hierontoja. Itse sain tänään iltapäivällä olla myös asiakkaana kokovartalopakkaushoidossa. Todella hyvä kokemus ja kokonaisuus. Sain hyviä vinkkejä ja uusia näkökulmia itselleni opetukseen, valmennukseen sekä siihen miten tehdään hyvä asiakaspalvelukokonaisuus.

Pirkko oli koko päivän erityistä tukea tarvitsevien lasten oppilaitoksessa. Ryhmä oli erityisesti kuvalliseen ilmaisuun suuntautunut kohtuullisen hyvänkuntoisten nuorten ryhmä. Opiskelijat tekivät omien oppimistavoitteidensa mukaisesti erilaisia tehtäviä. Päivän päätteeksi rakensimme uuden näyttelyn liikuntasaliin.

 

Erityistä tukea tarvitsevien nuorten college

 

Tervetuloa taideluokkaan

 

Valmiina spray maalaamaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *