Ja taas sataa

Kirsin päivä alkoi suklaahieronnan opetuksella. Mallina minulla oli Kadri, heidän kv-koordinaattori. Opiskelijat, jotka olivat kanssani, olivat kolmannella tasolla ja opiskelivat spa-hoitoja. Suklaahieronta oli heistä miellyttävä ja hierontaliikkeet kiinnostivat. Lopetimmekin opetustuokion nauttimalla Fazerin sinistä.

Pirkolla oli vuorossa Suomen varhaiskasvatuksen ja peruskoulun järjestelmien esittelyä tason kolme opiskelijoille.

Lounaan sijasta kävimme Kadrin ja Sarahin kanssa kahvilla ja kakulla, josta päivä jatkui varjostamalla opetusta.

Itse olin seuraamassa hair and media make up opetusta toisella tasolla oleville opiskelijoille. Pirkolla oli tunnin tauko ja hän lupautui meikkimalliksi opiskelijalle. Valitettavasti aika ei riittänyt ja meikki jäi pahasti kesken, joten se piti ottaa pois.

Meikkituokiosta Kadri saatteli Pirkon erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden kuvaamataidon tunnille. Iltapäivän aikana Pirkolla oli mahdollisuus tutustua kahden eri ryhmän opetukseen. Opiskelijat olivat hyvin avoimia ja innostuneita. Heidän kanssaan oli helppo kommunikoida.

Vaikka vettä satoi, päätimme lähteä Mansfieldin keskustaan hankkimaan ensi viikon junalippuja. Bussilla matka kestää 10 minuuttia, mutta harmiksemme rautatieasema olikin mennyt kiinni, emmekä saaneet lippuja ostettua. Palasimmekin takaisin hotellille ruokailemaan.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *