Kuulumisia

Hallooooo !!!!

Päivät menee tosi nopeasti ja tuntuu ihan hassulta että ollaan nyt jo jakson puolessa välissä. Vastahan me oltiin matkalaukkujen kanssa Helsinki-Vantaalla ja mietittiin että apua mitähän tästä tulee. :O Ollaan töiden jälkeen käyty usein kahvilla ja kiertelemässä kaupungilla, varsinkin nyt kun joulun alla täällä on joulutori joka on ihan erilainen kuin suomessa (siitä tulee erikseen juttua 🙂 ).

Täällä on ollut myös enimmäkseen tosi hyvät säät, vaikka tällä viikolla onkin satanut aika useana päivänä vettä, mikä on kuulema aika harvinaista tähän aikaan vuodesta täällä. Muuten on ollut tosi lämmintä, vaikka paikalliset täällä kulkeekin toppatakeissa ja sanoo että palelee. 😀 Viime viikolla oli muutamana päivänä vähän viileämmät kelit ja yöllä oli satanut jopa lunta, mutta ne kyllä suli heti aamun aikana pois. 🙁

maisemia vanhasta kaupungista 🙂

Limburg on tosi kaunis paikka ja tuntuu kuin se olisi suoraan satukirjasta. Ihmiset täällä on myös tosi mukavia, vaikka aika harvassa paikassa törmää sellaisiin jotka puhuisivat englantia sen verran että pystyisi käymään mitään kunnon keskustelua ja ihan perus asiakaspalvelutilanteetkin tuntuu näille paikallisille aika haastavilta englanniksi 😀 Parissa kahvilassakin saa odotella laskua aina muutaman tovin, kun jostain syystä tuntuu että jokainen tarjoilija koittaa kiertää meidän pöydän mahdollisimman kaukaa 😀

paras jätskipaikka ikinä !!!!
saksa on ihana paikka pelkästään sen takia että täältä saa disney juttuja ihan sama minne menee 😀 löysin maailman hienoimman pullon ja myös tähän mätsäävän joulukalenterin !! – Sani

 

Tschüß!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *