Frankfurt

Hallooooo !!

Ekana viikonloppuna päätettiin lähteä käymään Frankfurtissa. Aamulla pompattiin pikajunaan (tai niin me luultiin), mutta lopulta huomattiin että matka kestikin melkein 1,5 tuntia.. 😀 Menomatka ei muutenkaan mennyt ihan nappiin, koska luultiin että meidän junakorteilla pääsee miten pitkälle haluaa, kunnes konduktööri tuli tarkastamaan liput ja totesi sujuvalla saksalla että eipäs päästäkkään Frankfurtiin asti niillä lipuilla.  Siinä sitten hetki ihmeteltiin että mitäs nyt, kunnes konduktööri avualiaana kysyi haluaisimmekko meno-paluu lipun suosiolla, kun itse jo luultiin että joudutaan hyppäämään seuraavalla asemalla pihalle 😀

Kun loppujenlopuksi päästiin perille, lähdettiin suunnistamaan kohti vaatekauppoja. Kauppoja kierrellessä aika meni nopsaan ja pian pitikin jo lähteä suunnistamaan takaisin asemalle. Ihan hassua että osattiin ylipäätään liikkua niinkin isossa kaupungissa jossa kukaan meistä ei ennen ollut käynyt (vaikka eihän sitä ilman ongelmia selvitty 😀 )

Takaisin löytäminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kun ajattelimme. Päätettiin mennä takaisin samaa reittiä mitä olimme tulleetkin, mutta pian tajuttiin ettei meillä ollut aavistustakaan siitä missä olimme. Muutamien oikoreittien jälkeen huomattiin, ettei oltu siellä päinkään missä oli tarkoitus. Kun lopulta päästiin takaisin asemalle, tajuttiin että oltiin kävelty useamman korttelin verran hutiin ja kilometrejä oli siinä vaiheessa kertynyt aika lailla 😀

Asemalla vastassa oli seuraava haaste, nimittäin se, että miten löydettäisiin oikeaan junaan, ja milloin se ylipäätään lähtisi – tässä vaiheessa Sani ehti jo ajatella ettei junaa mene ollenkaan mutta Kaisla ja Lyyli sinnikkäästi jatkoivat saksankielisten aikataulujen tulkintaa, kun Sani keskittyi etsimään ilmaista wifiä. 😀 😀 Lopulta oikea juna onneksi löytyi ja päästiin taas lepuuttamaan vähän yli tunniksi väsyneitä jalkoja.

Vaikka matkalla sattui ja tapahtuikin jos jonkinlaista, oli päivä tosi super!! Seuraavaa reissua odotellessa 🙂

Tschüß!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *