Päivä 6.

Perjantaina on show päivä. Kolmen viikon valmistelun jälkeen, kulttuuriesitys jokaisesta maasta on melkein valmiina. Tänään luokassa puhuttiin järjestelyistä ja yksityiskohdista.Opiskelijat voisivat tuoda kotoa tavaroita kotimaastaan, esimerkiksi vaatteita ja käsitöitä. Opiskelijoiden pitäisi tuoda kotimaansa ruokaa, mutta se ei ole sallittua koulussa elintarvikehygienian vuoksi. Onneksi, koulun keittiössä valmistetaan erilaisia ruokia, esimerkiksi Kiinalaista ruokaa. Silloin voi maistaa maan ruokaa, kyseisen maan esitys paikalla. Mutta kaikkea ulkomaista ruokaa ei ole tarjolla.

Mielestäni kotimaan-kulttuurin päivä on tosi hyvä tapahtuma. Valmisteltaessa tutustuin erilaisiin kulttuureihin ja tapasin uusia ystäviä maailmalta. Viime viikolla, ulkomaalaiset opiskelijat esittivät kotimaansa perinteisiä pukuja tekstiili- ja vaatetusalan opiskelijoille. He haluaisivat tutustua muiden maiden perinteisiin pukuihin. Minä osallistuin siihen ja tapasin tekstiili- ja vaatetusalan opiskelijoita. He ottivat valokuvia ja kyselivät vaatteista meiltä. Heitä oli tosi hauska tavata. Minäkin tutustun muiden maiden kauniisiin vaatteisiin.

hjgh

Toivottavasti kulttuuriesitys onnistuu. Haluaisin tavata paljon vieraita perjantaina ja kokeillaan erilaisia asioita: musiikkia, kieliä, kulttuuria ja perinteisiä pukuja. Tervetuloa kiinalaiseen esitykseen. Siellä voi kokeilla kiinalaista ruokaa ja kalligrafiaa sekä opiskella käyttämään syömäpuikkoja.

-Jingmei (Kiina)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *