Päivä 4.

6. Lokakuuta

Nopean tahdin vuoksi suurimmalla osalla projektin ryhmistä on jo oma esitelmä puolessa välissä tai melkein valmis. Parilla ryhmällä työ on kuitenkin vasta alkuvaiheessa, mutta se ei haittaa, sillä tapahtumaan on vielä runsaasti aikaa jäljellä! Luulen, että loppupeleissä vaikeuksia tulee olemaan lähinnä ylimääräisen ajan kuluttamisessa…

Mielestäni projektin tekemisessä on tähän mennessä ollut parasta eri maiden kulttuureista ja niiden kielistä oppiminen! Uskon, että en puhu vain itseni, vaan myös muidenkin projektissa mukana olijoiden puolesta. Minusta on myös ollut mielenkiintoista nähdä kuinka esimerkiksi aakkoset ovat täysin erilaisia joissain maissa… muitakin erilaisuuksia löytyy ja lista voisi jatkua loputtomiin!

1.jpg

Kulttuurit kotona- tapahtumapäivää odotellessa…

Veera Luomi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *