Päivä 3.

2. Lokakuuta

Kello 7.45 pyöräilen kouluun. On kaunis syyspäivä. Aurinko paistaa, tuulee hieman, pikku pakkanen kadulla ja punakeltavihreitä puita ympärillä – mahtava maisema. Tänään on kiinnostava päivä, koska meillä on seuraava kulttuuriprojekti päivä ja haluan nähdä millaista työtä opiskelijat tekevät. Kello 10.00 aloitimme työt. Opiskelijat puhuivat ja keskustelivat paljon heidän pienissä ryhmissään. Paljon opiskelijoita meni myös ATK-luokkaan, jossa he etsivät tietoa netistä ja sitten tulostivat materiaalia. Monilla ihmisillä on jo koko esitys valmiina ja luulen, että seuraavalla viikolla monia muitakin esityksiä on valmiina . Mutta näemme seuraavalla viikolla mitä tapahtuu.

Loppuun vielä muutama kuva päivästä:

2.jpg

3

1

Hyvää viikonloppua kaikille ja nähdään maanantaina ☺

Magda Dolecka (Puola)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *