Moi kaikki!

Hei! Olemme kaksi lukiolaista ja kirjoitamme jatkossa blogia liittyen projektiin nimeltä Kulttuurit kotona. Seuraavaksi esittelemme hieman itseämme:

Moi! Olen Hilla Villanen, 16-vuotta ja opiskelen Cygnaeus-lukiossa ensimmäisellä luokalla. Olen musiikkilinjalla. Harrastan partiota, tanssin flamencoa sekä soitan pianoa. Musiikki on minulle tärkeää. Lisäksi olen vapaa-ajalla kavereiden kanssa. Koulussa lempiaineeni on musiikki ja kielet. 

hilla – Kopio

 

Moikka! Olen Piritta Järvinen. Opiskelen Cygnaeus-lukiossa ensimmäistä vuotta musiikkilinjalla. Harrastan sellon soittamista, sekä laulan laulutunneilla ja Vox Aurea -nimisessä kuorossa. Suosikki aineeni koulussa on musiikki enkä pidä matikasta. Harrastusteni lisäksi tykkään katsoa elokuvia kavereideni kanssa.

mö

Kirjoitellaan taas! Heippa!

One thought on “Moi kaikki!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *