m

Kieltä oppimassa

Viimeiset päivät alkavat olla käsillä.

Tänään aiheena oli reglamaatio ja draaman keinoin harjoiteltiin tilanteita, joissa asiakas ei ollut tyytyväinen saamaansa palveluun. Iltapäivän tunneilla käytiin läpi slangisanastoa ja harjoiteltiin jälleen puhumista pelaten lautapeliä. Jokaisen tehtävänä oli kertoa kulloinkin nappulan osoittamasta aihealueesta mm. unelma-asuinpaikastaan, harrastuksistaan, ketä henkilöä arvostaa ja miksi, jne. Lisäksi kuuntelua ja kuullun ymmärtämistä sekä error correction tehtäviä. Illalla käväisin Oxford Streetin hulinassa ja palasin ilman suurempia ostoksia.

Muutama kuva muistutukseksi paikasta jossa olen…

Katujen ja pääasemien nimiä

Katujen, asemien ja paikkojen nimiä.

 

Vauxhall Bridge

WP_20140119_002

Westminister Bridge ja Big Ben

WP_20140119_014

 

325 m pitkä terässilta Millennium Bridge, jonka kuningatar virallisesti avasi vuonna 2000. Silta johtaa Tate Modernin taidemuseolta St. Paulin katedraalille.

Silta on yli saataan vuoteen ensimmäinen Thamesin yli rakennettu kävelysilta. Tammen matkaoppaan mukaan silta huojui

Silta on yli saataan vuoteen ensimmäinen Thamesin yli rakennettu kävelysilta. Matkaoppaan mukaan silta suljettiin pian avaamisen jälkeen, sillä jotkut ihmiset tulivat merisairaiksi käveltyään sillalla sen huojuessa niin paljon. Siltaa peruskorjattiin pari vuotta n. viidellä miljoonalla punnalla, jonka jälkeen se avattiin vähin äänin. (Lontoo, Kustannusosakeyhtiö Tammi, 2005, s. 40, 100).

 

Kirjamyyntiä Queen’s Walkilla

WP_20140119_026

 

Penkeistä löytyy erilaisia aforismeja, ym.

WP_20140119_027

Huomiseksi olen ostanut liput The House Jacks -konserttiin Kings Placeen. Bloggaan, jos ehdin. Viimeisenä pari kuvaa Kings Placesta, joka sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan etäisyydellä Nidosta. Paikka on moderni rakennus, josta löytyy mm. galleria, kahvila, ravintola ja konserttisaleja. Mielenkiintoinen, tutustumisen arvoinen paikka.

WP_20140118_013

 

Kings Placen julkisivuaWP_20140118_015

WP_20140118_012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close