Viimeisempiä ajatuksia ja pakkaamista

Aloitin juuri taas pakkaamaan ja olo on jotenkin kumma. Nää ihmiset joiden kanssa oon työskennelly on tullu jotenkin läheisiksi ja tuntuu hassulta ettei niitä nää enää päivittäin (jos ollenkaan). Oon tietenkin menossa vielä maanantaina, mutta Sadie ja suurin osa lopuista työntekijöistä on jo joululomalla.

 

Viime viikolla ei tehty oikein mitään. Maalattiin yli graffiteja poikien vessassa ja maalattiin porraskäytävän katto ja seinät. Perjantaina ei tehty mitään. Saatiin joulu lounas koululta, joka oli minun mielestäni siedettävämpi kuin suomalainen versio.

 

Kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen näihin kuuteen viikkoon. En tiiä onko mun englanti parantunut, mutta oon varmaankin ainakin varmempi sitä käyttäessäni. Aika meni ensi alkuun ihan normaalisti sitä ei sillein ajatellu puolessa välissä tuli semmonen olo että aika on menny tosi nopeesti ja loppu aika meni nopeempaa.

 

Ollaan onneksi tulossa vanhempien ja siskon kanssa takaisin joko hiihtolomalla tai kesän alussa, mutta taidetaan pysyä silloin pääasiassa Lontoossa.

pakkaus vielä hieman kesken. Jokainen työntekijä sai myös joululahjaksi koululta karkki rasian. Sekin oli hieman hassua kun enhän minä oikeasti työntekijä ollut.
pakkaus vielä hieman kesken. Jokainen työntekijä sai myös joululahjaksi koululta karkki rasian. Sekin oli hieman hassua kun enhän minä oikeasti työntekijä ollut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *