Lento ja ensimmäinen ”koulupäivä”

Matka Lontooseen meni hyvin. Vaikka kuvittelin myhästyneeni junasta Tikkurilassa, mutta juna josta luulin myöhästyneeni olikin aikaisempi. Ongelmia tulikin sitten Lontoossa. Passin tarkastuksessa alettiin kysellä kysymyksiä:

Oletko yksin? Miksi olet täällä? Tiedänkö miten pääsen Chichesteriin asti?

Vastasin kaikeen, jonka jälkeen minut otettiin sivuun ja he pyytivät majoitus perheeni numeron. Istuin odottamassa varmaan 1,5 tuntia, kunnes minut päästettiin pois ja kerrottiin mistä saan ostettua junalipun. Perille asti pääsin vähän ennen yhdeksää.

Ann on todella mukava ja hänen koiransa Nancy on todella kiltti. Mukava otus sekin. Minun lisäkeni talossa majoittuu japanilainen poika (,jonka nimeä en yritä kirjoittaa), joka opiskelee myös collagessa.20151111_171103

Ensimmäinen ”koulupäivä” alkoi yhdeksältä. Kiertelin koulua ”oppetajani” kanssa. En oikeastaan ole oppilas vaan teen pelkkää koulun maalamista. Muut maalausta opiskelevat ovat omassa luokassaan ja tekevät college-opintojaan, mutta yksi heistä tulee olemaan myös maalamassa mukanamme silloin tällöin.

Suunnitelmana oli, että maalaminen aloitettaisiin vasta huomenna, muutta kyllä minä loppujen lopuksi siveltimenkin sain käteen. Maalasimme noin 10 m2 alueen rakeenuksen seinää, josta minä rajoitin ikkunat.

20151112_152932

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *