Viimeisempiä ajatuksia ja pakkaamista

Aloitin juuri taas pakkaamaan ja olo on jotenkin kumma. Nää ihmiset joiden kanssa oon työskennelly on tullu jotenkin läheisiksi ja tuntuu hassulta ettei niitä nää enää päivittäin (jos ollenkaan). Oon tietenkin menossa vielä maanantaina, mutta Sadie ja suurin osa lopuista työntekijöistä on jo joululomalla.

 

Viime viikolla ei tehty oikein mitään. Maalattiin yli graffiteja poikien vessassa ja maalattiin porraskäytävän katto ja seinät. Perjantaina ei tehty mitään. Saatiin joulu lounas koululta, joka oli minun mielestäni siedettävämpi kuin suomalainen versio.

 

Kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen näihin kuuteen viikkoon. En tiiä onko mun englanti parantunut, mutta oon varmaankin ainakin varmempi sitä käyttäessäni. Aika meni ensi alkuun ihan normaalisti sitä ei sillein ajatellu puolessa välissä tuli semmonen olo että aika on menny tosi nopeesti ja loppu aika meni nopeempaa.

 

Ollaan onneksi tulossa vanhempien ja siskon kanssa takaisin joko hiihtolomalla tai kesän alussa, mutta taidetaan pysyä silloin pääasiassa Lontoossa.

pakkaus vielä hieman kesken. Jokainen työntekijä sai myös joululahjaksi koululta karkki rasian. Sekin oli hieman hassua kun enhän minä oikeasti työntekijä ollut.
pakkaus vielä hieman kesken. Jokainen työntekijä sai myös joululahjaksi koululta karkki rasian. Sekin oli hieman hassua kun enhän minä oikeasti työntekijä ollut.

Maalausta ja jopa kaakelien saumausta

Viime ja toissa viikolla maalasimme miestenvessassa ja saumasimme kaakelit uudelleen. Maalasimme myös käytävän seinät ja listat. Siitäkin mahdollisesti kuva myöhemmin.
Viime ja toissa viikolla maalasimme miestenvessassa ja saumasimme kaakelit uudelleen. Maalasimme myös käytävän seinät ja listat. Siitäkin mahdollisesti kuva myöhemmin.

 

Ajattelin, että voisihan sitä näyttää millainen tämä minun huoneeni on. Hieman omaa huonettani pienempi, mutta en minä sitä tilaa paljoa tarvitse. Pääasiassa kuitenkin vain nukun, luen ja selaan nettiä...
Ajattelin, että voisihan sitä näyttää millainen tämä minun huoneeni on. Hieman omaa huonettani pienempi, mutta en minä sitä tilaa paljoa tarvitse. Pääasiassa kuitenkin vain nukun, luen ja selaan nettiä…

Lento ja ensimmäinen ”koulupäivä”

Matka Lontooseen meni hyvin. Vaikka kuvittelin myhästyneeni junasta Tikkurilassa, mutta juna josta luulin myöhästyneeni olikin aikaisempi. Ongelmia tulikin sitten Lontoossa. Passin tarkastuksessa alettiin kysellä kysymyksiä:

Oletko yksin? Miksi olet täällä? Tiedänkö miten pääsen Chichesteriin asti?

Vastasin kaikeen, jonka jälkeen minut otettiin sivuun ja he pyytivät majoitus perheeni numeron. Istuin odottamassa varmaan 1,5 tuntia, kunnes minut päästettiin pois ja kerrottiin mistä saan ostettua junalipun. Perille asti pääsin vähän ennen yhdeksää.

Ann on todella mukava ja hänen koiransa Nancy on todella kiltti. Mukava otus sekin. Minun lisäkeni talossa majoittuu japanilainen poika (,jonka nimeä en yritä kirjoittaa), joka opiskelee myös collagessa.20151111_171103

Ensimmäinen ”koulupäivä” alkoi yhdeksältä. Kiertelin koulua ”oppetajani” kanssa. En oikeastaan ole oppilas vaan teen pelkkää koulun maalamista. Muut maalausta opiskelevat ovat omassa luokassaan ja tekevät college-opintojaan, mutta yksi heistä tulee olemaan myös maalamassa mukanamme silloin tällöin.

Suunnitelmana oli, että maalaminen aloitettaisiin vasta huomenna, muutta kyllä minä loppujen lopuksi siveltimenkin sain käteen. Maalasimme noin 10 m2 alueen rakeenuksen seinää, josta minä rajoitin ikkunat.

20151112_152932