Kotona taas

Münchenistä on nyt palattu kotiin ja kaikki meni hienosti. Reissusta jäi käteen paljon uusia kavereita musiikkialalta, lisämotivaatiota harjoitteluun hyvistä yksityistunneista sekä kuusi loistavaa jamisessiota joissa soitimme. Se on mielestämme aika hyvä määrä kahteen viikkoon. 8.12 meillä oli koulun sessiossa Pasinger Fabrik-ravintolassa lyhyt avauskeikka. Saimme bändiin mukaan uskomattoman taitavan ja lahjakkaan saksofonistin Alexander Von Hagken joka myös opettaa koululla. Avauksessa soitimme mm perinteisempänä swinginä Out of nowheren. Invitationissa menimme utuisempaan ECM-tyyliseen tunnelmointiin ja myös klassikko bossa-nova How Insensitive kuultiin. Illan aikana niin oppilaat kuin opettajatkin osallistuivat soitteluun ja yleisöä oli paljon paikalla. Päätimme session avausbändillä klassikoilla Body and soul ja I got rhythm. Vaihdosta jäi kaikin puolin hyvät fiilikset ja hienoja muistoja. Toivottavasti saamme taas pian vastavuoroisesti lahjakkaita muusikoita vierailemaan Jyväskylään!

Tiedosto_000-4

Tiedosto_001-3

Unterfahrt
Unterfahrt
Vogler bar
Vogler bar
Reeniluokka
Reeniluokka
Pasinger-Fabrik ennen koulun sessiota
Pasinger-Fabrik ennen koulun sessiota
Takaisin kotiin
Takaisin kotiin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *