Koulurutiinia ja vierailu yliopistolla

Kouluviikko alkoi klo 10 tuntien sopimisella. Osallistuimme perkurssiopajaan, rytmidiktaattikokeeseen, studioteknologiaan ja kuoroon. Erään opiskelijan kanssa juteltuamme saimme vihjeen että musiikin yliopistolla keskustassa olisi tänään jazz jamisessio ja olisimme tervetulleita mukaan. Illalla siis matkasimme S-bahnilla central platzille josta kävelimme kampukselle. Tilaisuus järjestettiin rakennuksen juhlasalissa. Jamit avasi opiskelijoiden pianotrio joka soitti omia sävellyksiä mutta myös mm. Aaron Parksin tuotantoa kuultiin. Jamit sujuivat hyvin ja illan aikana tuli soitettua laaja kattaus eri standardeja.

Opiskelijoiden taukohuone
Opiskelijoiden taukohuone
Franz-David näyttää mallia harmoniaopin tunnilla
Franz-David näyttää mallia harmoniaopin tunnilla
Yliopistolla ennen jamisessiota
Yliopistolla ennen jamisessiota

Tiedosto_000-3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *