Workshoppeja ja jamit

Koulussa on ollut pitkiä päiviä ja olemme osallistuneet monille eri tunneille. Olemme olleet bändiworkshopeissa joista kaksi on keskittynyt jazziin ja yksi on enemmän pop/rock painotteinen. Lisäksi on ollut kuorolaulua sekä lauluimpro johon myös soittajat osallistuvat omalla äänellään. Päivät ovat ”koulumaisempia” ja raskaita. Esim keskiviikkona olimme koulussa klo 11-20. Kyselimme oppilailta heidän omasta harjoittelusta ja kävi ilmi ettei sille jää niin paljoa aikaa/energiaa pitkien päivien päätteeksi. Lisäksi päiväsaikaan koulusta on vaikeaa löytää reeniluokkaa omaan harjoitteluun. Workshopeissa vallitsee kuitenkin hyvä henki ja meidät on otettu hyvin mukaan musisointiin. Tänään illasta myös jamittelimme jazz-standardeja muutaman oppilaan kanssa päivän päätteeksi.

Tiedosto_000-2
Neue Jazzschool
Tiedosto_000-1
Bändiluokka
Tiedosto_001
Pasing

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *