Do widzenia!

”Nytkö mä sit oikeesti lähen kotiin…?”

Nyt voisin vielä kertoa mitä tein mun viimeisinä viikkoina hotellilla. Eli olin auttamassa ravintolan puolella, alotin päivän klo 7, joka oli pitemmän päälle aika raskasta tälläiselle epäaamuihmiselle… Päivän alussa autoin aamupalalla siivoamaan, kattamaan pöytiä ja muuta. Tuolla aamupala oli ihan luksustasoa.. Asiakkaat pystyivät tilaamaan keittiöstä mm. mieleisen omeletin tai pannukakkuja. Asiakkaat saivat myös pyytää kaikenlaisia erikoiskahveja. Aamupalan jälkeen siivosimme pöydät ja katoimme ne lounas- ja päivällissyöjiä varten. Useana päivänä oli myös jokin tapahtuma tai lounasbuffettarjoilu, jolloin salit valmisteltiin niiden mukaisesti.

image

image

image
Salin valmistelua pikkujouluja varten.

Hotellissa oli tapana viedä päivittäin VIP-vieraille pieni tervetulolahja, joten se oli myös yksi työtehtävistäni. Aamupalan jälkeen myös toki oli paljon tiskejä vietäväksi omille paikoilleen. Kaiken kaikkiaan työ ravintolan puolella oli minulle kaikkein mieluisinta.

Nyt on koko jakso pulkassa, ja olen erittäin tyytyväinen saamiini arvosteluihin, ja siihen, että selvisin työelämässä lähes 2 kuukautta pelkän englannin kielen avulla. Pieniä alamäkiä oli, mutta kaikesta selvisin ja nyt saan kyllä olla ylpeä itsestäni. Olen myös iloinen, että ehdin oppia vähän puolaa jakson aikana. Jos mietit vaihtoon lähtöä Puolaan, niin suosittelen! Puola oli itselleni sellainen maa, jonne en ehkä olisi muuten koskaan matkustanut, jos en olisi saanut tilaisuutta lähteä sinne työssäoppimaan. Mielestäni Wroclaw oli erittäin kaunis kaupunki ja juuri sopivan kokoinen. Jakso antoi minulle paljon itsevarmuutta ja rohkeutta, joten tästä on hyvä lähteä eteenpäin. 🙂

Kiitos kaikille, jotka seurasivat kuulumisiani Puolasta! 🙂

image

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *