Krakow and Auschwitz

”Miksi…”

Viime viikonloppuna lähettiin viikonloppulomalle Krokovaan ja sunnuntaina käytiin Auschwitzissä. Paljoa mulla ei ole niistä kerrottavaa, joten ajattelin laittaa nyt paljon kuvia. Krakova oli tosi hieno ja siisti kaupunki. Tykkään kuitenkin enemmän Wroclawista, koska Krakovassa oli tosi paljon ihmisiä, ja se on selvästi enemmän turistikaupunki, joka näkyi hinnoissa. Auschwitz oli tosi hyvä kokemus, jota kyllä kaikille suosittelen, se pistää miettimään kuinka hyvin itellä oikeesti asiat on.

Auschwitz

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Krakova

image

image

image

image

Tänään on mun viimeinen päivä Puolassa ja huomenna pääsen Suomeen! Teen vielä yhen postauksen sitten Suomessa. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *