Three weeks left

”21 päivää, 22 tuntia, 47 minuuttia, 3 sekuntia…”

Joo myönnetään, mitä lähemmäs kotiinlähtö tulee, sitä enemmän mä lasken aikaa siihen. Enkä ehkä siks, että mä haluaisin nyt heti kotiin, mutta sit kun sen aika tulee, uskon että oon aika onnellinen siitä että pääsen takas Suomeen rakkaiden luo. Ja sit joulukin on jo kohta <3 Ehtiihän se mieli tässä vielä muuttuakin niin, että emmä yhtään haluukkaa lähteä täältä. Uskon että viimesinä päivinä on aika ristiriitaset tunnelmat.

Tää viikko on ollu aika lailla vastakohta viime viikkoon verrattuna. Eli töistä päästessä oon vaan syöny, käyny suihkussa ja menny nukkumaan (ja vähän tietenki kattonu Netflixiä). Eli tästä viikosta ei ihan hirveesti oo mitään kerrottavaa, mutta nyt voin kertoa mitä työtehtäviä mun viimeseseen kahteen viikkoon on mahtunu.

Nyt oon kaks viikkoa ollut siivousosastolla, mutta tein kerrossiivousta vaan 3 päivää, jonka jälkeen oon tehnyt vaan työtehtäviä minibaariin liittyen. Eli ensimmäisinä kolmena päivänä opin kaikki huonesiivouksesta. Eipä siitä oikeestaan voi edes mitään ihmeellistä kertoa. Loppuajan oon auttanut minibaarivastaavaa tarkistamaan minibaareja, täydentämään ja siivoomaan niitä. Tällä viikolla myös tarkistin varmaan miljoona päivämäärää minibaarin tuotteista ja kirjasin ne tietokoneelle ja vaihdoin vanhentuneita tuotteita. Ja mulla ei tosiaan mitään kuvia ole, koska huoneista en voi lisätä kuvia nettiin. Alussa oli tarkotus, että oon kolme viikkoa tuolla, mutta alotanki jo maanantaina ravintolan puolella.

Tähän loppuun lisään vielä pari randomia kuvaa.

Tästä kaupungista tosiaan löytyy yli kolmesataa tällasta tonttua.
Tästä kaupungista tosiaan löytyy yli kolmesataa tällasta tonttua.

image

Nykynen asunto. Kaks kahden hengen huonetta pojille ja mulle oma. Ja sit tollanen pieni olkkari/keittiö.
Nykynen asunto. Kaks kahden hengen huonetta pojille ja mulle oma. Ja sit tollanen pieni olkkari/keittiö.
Muutama kuva Wroclawin lentokentältä. Se on aika pieni, mutta erittäin siisti ja moderni.
Muutama kuva Wroclawin lentokentältä. Se on aika pieni, mutta erittäin siisti ja moderni.

image

image

Seuraavalla kerralla laitan kuvia tuolta keskusaukiolta, joka on nyt ennen joulua ihan sika upeen näkönen.

Kiitokset lukijoille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *