Työharjoittelussa

Spread the love

Olemme päässeet jälleen kartuttamaan osaamistamme työharjoittelun merkeissä. Ensimmäinen viikko harjoittelua takana ja hyvään alkuun on päästy.

Olen harjoittelussa Jyväs Pakarilla. Siellä on meidän ryhmästä kaksi muutakin opiskelijaa minun lisäkseni. Tekemistä on kaikille riittänyt ja aika on kulunut nopeasti.

Leipomotyöskentely on siinä mielessä helppoa näin harjoittelijan näkökulmasta, että tuotteet ovat aika samanlaisia päivittäin. Osa tuotteista tehdään joka päivä ja osa tehdään aina tiettynä päivänä viikosta. Näin ollen leipomon rytmiin pääsee helposti kiinni ja harjoittelijanakin osaa toimia osittain oma-aloitteisesti  jo parin ekan päivän jälkeen. Silti joka päivä tulee myös uusia opittavia asioita, joten homma ei ihan heti käy tylsäksi. Harjoittelijalle palkitsevaa on se, että työntekijät alkavat antaa koko ajan enemmän vastuuta erilaisissa töissä.

Jyväs Pakarilla on erittäin kiva työilmapiiri.  Tunsimme olomme tervetulleiksi ensimmäisestä päivästä lähtien. Tämä on iso osa sitä, että harjoittelussa on kiva olla, ja siitä saisi mahdollisimman paljon oppia irti.

 

One thought on “Työharjoittelussa”

  1. Kiva kuulla et tykkäätte olla siellä…kohta mäkin tuun sinne..ääk haluun kotiin..ikävä teitä ja Suomea!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *