Viimeinen viikko

Tällä viikolla oli viimeinen viikko ja se oli lomaa. Emme tehneet paljon mitään raha vajeen vuoksi. Kävimme kiertelemässä ympäri kaupunkia mutta kuvat jäi ottamatta. Nyt vain odotellaan lennon lähtöä että päästään takaisin ihanaan Suomeen. Kiitos kaikille jotka olivat tällä reissulla mukana oli mukavaa!

Jonkunlaisia nähtävyyksiä

Nyt olemme tämän jakson aikana nähneet monia ns. nähtävyyksiä kuten eri muotoisia rakennuksia, kirkkoja ja bilbaon oma uusi stadium. Ne ovat oudon näköisiä ja aina ihmettelemme kun ne näämme, miten ne oikein on tehty ja kuinka hauskaa arkkitehdillä ja rakennusmiehillä on ollut ku ovat suunnitelleet ja rakentaneet sitä. Vielä pari viikkoa ja sitten kotiin takaisin Suomeen 🙂

(null)

(null)

(null)

Töitä ja flunssaa?

Nyt viime päivät ovat olleet melko hankalia. Olemme olleet kipeänä pari päivää ja töiden teko on vähän jäänyt. Nytten kun olemme parantumassa työt voivat jatkua ja niin jatkuvatkin. Enään kolme viikkoa jäljellä. Otamme kaiken irti ja vaikka olisimme kipeitä yritämme tehdä töitä.

IMG_0043.JPG

IMG_0042.JPG

IMG_0044.JPG

IMG_0045.JPG

Töitä poijjaaat!

Kävimme tutustumassa meidän työpaikkamme keskiviikkona. Se oli iso ja pelkistä tiilistä rakennettu talo. Aloitamme hommat siellä ensi maanantaina ja olemme loppu ajan siellä. Töistä mitä teemme siellä niin ei ole tietoa, luulisin että Muurame seiniä ja katselemme ja opimme. Näköalat on aivan loistavat työpaikallamme ja muutenkin sen rakennuksen sijainti on loistava.

IMG_0037.JPG

IMG_0036.JPG

IMG_0035.JPG

IMG_0038.JPG

IMG_0041.JPG

IMG_0040.JPG

IMG_0039.JPG

Koulua koulua!

Nyt viime päivinä olemme käyneet paikallisessa rakennusalan koulussa. Koulu on rakenteeltaan vanha ja ennen se oli ala-aste ja nykyään se on rakennusalan koulu. Täälä rakennetaan kaikki talot tiilistä joten harjoittelemme muuraamaan tiilillä ja teemme seinän jossa on ikkuna ja portti. Itse kouluun on liikunnallista päästä 😀 portaita joka paikassa ja ne pitää kiivetä ihan ylös asti että pääset edes opiskelemaan. Aluksi se oli hankalaa mutt nyt siihen on jo tottunut ja portaat mennään aina juosten.

IMG_0032.JPG

IMG_0033.JPG

IMG_0022.JPG

IMG_0034.JPG

Moikka maailma!

Ke 7.1.2015
Lähdimme kello 07:15 Helsinki/Vantaa lentokentältä lentokoneella kohti Frankfurtia Saksaan. Ensiksi luulimme että Saksassa on kello saman verran mitä Suomessakin niin luulimme että myöhästyimme lennolta bilbaoon. Mutta onneksi kelloa piti laittaa tuntia taaksepäin ja pääsimme huoletta oikealle portille ja siitä koneeseen. Nyt suunta bilbaoon.

Saavuimme bilbaoon ja meitä oli vastassa Honan ja hän vei meidät hostelliimme ja esitteli samalla paikkoja. Hän osasi vähän englantia mutta saimme selvää hänen puheestaan.

Päivän päätteeksi kävimme kaupassa ja yllätyimme kuinka halpaa täällä on verrattuna suomeen

IMG_0027.JPG

IMG_0026.JPG

IMG_0028.JPG