Tervehdys auringosta!

Anni surf

Aika on täällä Melbournen vilinässä kulunut nopeasti. Vaihto on ollut jo tähän mennessä ikimuistoinen kokemus, mutta eihän seikkailu suinkaan tähän vielä pääty. Indiana ja muut vaihto-oppilaat tulevat Suomeen ja meillä on vielä paljon mukavia hetkiä tulossa.

Kaikki on sujunut täällä paremmin kuin hyvin,  host-perheeni on ihana ja olen tavannut paljon uusia ihmisiä sekä saanut mahtavia aussiystäviä. Erityisesti pojat ovat olleet meille Suomi-tytöille todella ystävällisiä. Toimintaa on täällä riittänyt; ollaan muun muassa rentouduttu rannalla, kierrelty kaikki kaupat keskustassa, valloitettu Brisbane ja Sydney, käyty Movie Worldissa, pelattu biljardia joka perjantai-ilta, juhlittu viikonloppuisin, vietetty aikaa ystävien kanssa rantatalolla ja pelattu australialaista jalkapalloa… Kouluakin on toki vähän käyty.:)

Aussien rento elämäntyyli on mukavasti tarttunut eikä olla turhaan stressattu. Toivoisin, että suomalaisetkin voisivat oppia tästä ”no worries” –asenteesta!

Muutama viikko on vielä aikaa jäljellä, mutta olen aivan rakastunut tähän paikkaan, enkä haluaisi vielä lähteä pois. Ikävin osa vaihtoa on hyvästellä rakas host-perhe ja uudet ystävät. Kotiinlähtö kuitenkin lähestyy ja on aika jättää Australia –ainakin vähäksi aikaa…

Pusuja ja haleja,

Anni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *