Hello kaikille!

image (2) image (3) image (1) Tässähän on ehtinyt kulua jo neljä viikkoa siitä kun saavuttiin Melbourneen, pahoittelut siitä, ettei olla saatu aikaiseksi paljoa blogitekstiä tänä aikana, useistakin syistä.
Koulu on siis alkanut, ja itse ainakin pidän opettajistani. Olivat käsiteltävät aineet sitten uusia tai vanhoja, tuo vieras kieli tietysti lisähaastetta opiskeluun, mutta mielestäni olen pärjännyt ihan mallikkaasti. Jo tässä ajassa varsinkin sanastoni on laajentunut hurjasti! Kaikki opiskelijat ovat ystävällisiä ja innokkaita tutustumaan pohjoisen tuntemattomaan kansaan, lounastauoilla voi mennä mihin tahansa pöytään syömään ja juttelemaan uusien ihmisten kanssa. Meidän suomalaisten lisäksi University High Schoolissa on ainakin kolme saksalaista ja 14 ranskalaista vaihtaria.
Parin ensimmäisen päivän jälkeen jet-lag helpotti, ja sopeutuminen uuteen kulttuuriin, perheeseen ja ilmastoon alkoi. Paljon asioita ehdin tehdä jo ensimmäisen viikon aikana, kun oli vielä kesäloma. Lensin muun muassa pienlentokonetta, uin samalla rannalla kuin Geoffrey Rush, kävin Drive in -elokuvateatterissa ja tietysti ihailin Australia Dayn mahtavia ilotulituksia! Sää on vaihteleva, muutamien hyvin kuumien 40 asteen päivien lisäksi on ollut myös niitä aamuja, jolloin hytistään 13 asteen lämpötilassa. Ja kyllä, se TUNTUU kylmältä, eipäs viisastella siellä Suomessa!
Tällä hetkellä odotan innolla kolmen päivän vierailua Sydneyssä! Lupaan pistää tänne myöhemmin enemmän kuvia jos se toimii. Oikein hyvää viikonloppua kaikille, toivoo Jemina :)”

2 kommenttia artikkeliin ”Hello kaikille!

  1. Hyvä Jemina. Nopeasti menee tuo aika, sekä siellä Down Under ja tällä Pohjantähden alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *