Kevättä rinnassa :)

Tervehdys kaikille tasapuolisesti!

Se olisi kohta tämä lukukausi ohitse ja paljon on sattunut ja tapahtunut pääasia kuitenkin että on tullut  paljon opittu uutta 🙂 Toinen näyttö on tämän viikon perjantaina, poika kipeenä tehtäviä pitäs työstää ja meinaa tulla vähän paineita. Tosin ensimmäinen näyttö asikaspalvelusta ja visuaalisesta markkinoinnista on jo takana ja niistä jäi hyvä mieli vaikka aluksi paineet olikin suuret. Eniten ehkä jäi harmittamaan siinä etten saanut suoritettua koko asiakaspalvelua vaan kielet, kannattavuuden seuranta ja toimistotehtävät jäi uupuumaan. Kielet ja toimistopalvelut saan toivottavasti näytettyä tässä toisessa näytössä. Asiakaspalvelusta jää siis uupumaan kannattavuuden seuranta onko kellään kokemusta kyseisestä osiosta kuulisin mielelläni kuinka olette sen suorittaneet ja miten? Toinen näyttö tuntuu helpommalta osaa aloittaa jo ajoissa tutkinnon suorittamisen suunnitelman yritysesittelyt jne.

Jos kaikki menee niinkuin olen suunnitelluteli ensi syksylle jäisi kaksi tutkinnon osaa ja 2 tai 1 ajokorttikoetta sitten olis valmis huh huh.. Aika nopeesti vaan aika menee hei.. Tosin muutamaa numeroa ajattelin nostaa jos vaan opettajat antavat siihen mahdollisuuden.

Tänä aamuna ei oikein juttu irtoa joka on minun kohdalla hyvin harvinaista. Ehkä johtuu valvotusta yöstä poitsun kanssa. Kuinka muut on saanut riittämään ajan perheelleen ja harrastuksilleen? Kyllä monta kertaa menee viikko niin ettei huomakkaan ja käy vaan kotona nukkumassa. No onneks tulee kesäloma saa vähän hengähtää ja antaa aikaa pojalle 🙂 muuminaailmaan ainakin mennään ja äiti menee Jysäriin, muistakaa muutkin palkita itsenne opiskelusta se motivoi vielä lisää 🙂 Jos jollakin kysyttävää minulta jostain tutkinnon osan suorittamisesta vastaan mielellläni 🙂

Muumimaisin terveisin: Reetta Ja Rico 2wee joka istunut sylissä koko ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *